Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Boliger til salg i København

Find din bolig til salg i København på listen herunder med boliger til salg i København. Vi har samlet næsten alle ejerboliger i København, så hvis du vil købe bolig i København er du kommet til det rigtige sted. Find din ejerbolig i København herunder. God fornøjelse. Mere info om boliger til salg i København.

Lav en søgeagent og få besked om nye boliger til salg i København

2278 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Guide: Find din bolig til salg via disse 10 trin

Når du skal finde en bolig til salg , skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe og eje din egen bolig og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig til salg. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig

2. Hvorhenne vil du købe en bolig og hvilke typer boliger til salg er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter boliger til salg . Skal boligen ligge i midten af eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke boliger der er til salg

Du er nu parat til at finde boliger til salg . Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke boliger der lige nu er til salg , når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye boliger til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe en bolig , skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber bolig

Når du begynder at kigge på boliger til salg , er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig , er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig , som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig , du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Bolig til salg

Leder du efter en bolig til salg , så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg og er altid opdateret med offentligt udbudte boliger . Du kan finde en bolig til salg ved at trykke på linket.

Få besked, når der er en bolig til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte boliger til salg . Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked, når der er en ny bolig til salg .

Sælge bolig

Hvis du skal sælge en bolig , er det altid en god ide, at starte med at finde en køber til din bolig. Find en køber til din bolig her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af bolig kan du starte med at finde en køber til din bolig her.

Hvad er København?

København er Danmarks hovedstad, og er en af Europas mest spændende byer at besøge. Byen er fyldt med spændende historiske seværdigheder, hyggelige caféer og restauranter, samt et utal af spændende kulturinstitutioner.

Mange populære bydele i København

Når man skal finde ud af hvor man skal leje lejeboliger i København, kan man let blive forvirret. For København er ikke bare én by, som mange andre byer. København består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i København er:

Frederiksberg
Østerbro
Vesterbro
Nørrebro
Indre By/København K
Amager


Lej lejebolig på Frederiksberg – få lejebolig lige ved CBS

Det er meget populært at leje lejebolig på Frederiksberg, da Frederiksberg er et af de mest trendy steder i København.

Nogle af byens dyreste og mest eksklusive lejeboliger er på Frederiksberg. Derudover er Frederiksberg et område, hvor du finder gode shopping muligheder i form af Frederiksberg Centeret, hurtig adgang til offentlig transport i form af både buser og metrolinjer.

Og sidst men ikke mindst, så ligger en lang række fakulteter fra Københavns Universitet samt ikke mindst Copenhagen Business School midt på Frederiksberg, hvilket gør det til et meget eftertragtet område at bo i for særlig studerende.

Lej lejebolig på Østerbro – lejeboliger lige ved søerne

Et andet sted hvor det er meget populært at leje lejebolig er på Østerbro. På Østerbro finder du masser af hyggelige gader med små nichebutikker, skøn natur i form af Fælledparken og ikke mindst et hyggeligt natte- og byliv, der er domineret af små barer og mindre klubber.

Østerbro er samtidig et af de mest rolige kvarterer i København. Man kan godt sige at Østerbro er ’kedeligt’ sammenlignet med både Nørrebro og Vesterbro, men hvis man godt kan lide, at der er stille om aftenen, så vil du ikke blive skuffet.

På Østerbro finder du også bydelen Nordhavn, der er et af de steder i København hvor der bygges allermest i disse år.

Lej lejebolig på Vesterbro – Bydelen der aldrig sover

Vesterbro er på mange måder det modsatte af Østerbro. Her er der altid liv – og det er ikke en overdrivelse at sige, at Vesterbro er bydelen ’der aldrig sover’. Vesterbro har mange spændende lejeboliger og det er meget eftertragtet at leje lejebolig på Vesterbro .

I gamle dage var Vesterbro et arbejder- og industrikvarter, hvor særligt slagterindustrien dominerede i kødbyen. Men sådan er det ikke længere. Bydelen har gennemgået en stor udvikling og i dag er den gamle kødby helt forandret. Her finder du i dag massevis af gode restauranter, barer, klubber og ikke mindst biografer. Her er der altid liv, og med sin placering midt inde i Københavnen kommer du aldrig til at være langt fra noget.

Lej lejebolig på Nørrebro og oplev København mest mangfoldige bydel

Ligesom Vesterbro, er Nørrebro et af Københavns mest kulørte og mangfoldige kvarterer, hvilket betyder at det er meget interessant for kreativt indstillede mennesker at leje lejebolig på Nørrebro. Det er også her de unge og studerende holder til.

Her ligger der ligesom på Vesterbro massevis af restauranter, barer og natklubber, som du skal glæde dig til at opleve. Et af de mest populære steder at bo på Nørrebro er ved Nørrebros runddel ved Assistens Kirkegård samt i Stefansgade.

Lej lejebolig på Amager og oplev det nye København

Et sidste sted som er værd at fremhæve ved København, er Amager. Amager er en del af København – men ikke hvis du spørger en indfødt amagergenser.

Amager huser dog mere end 200.000 af alle Københavnere og er generelt et område, der har været præget af stor udvikling de sidste mange år.

Du finder alle typer lejebolig på Amager. Siden Københavns Lufthavn ligger på Amager har du altid nem adgang til metrolinjerne, så du kan komme vidt omkring i København på kort tid.

Kom hurtigt rundt i København uanset hvor du bor

København har landets absolut bedste offentlige transportsystem. Det vil sige, at uanset hvor du vælger at bo i København, så kan du komme fra den ene ende af byen til den anden på relativt kort tid, enten med tog, bus eller metro.

Derudover har København også et fantastisk vejnet af cykelstier i høj kvalitet. Her kan du føle dig helt tryg imens du tramper i pedalerne og suser igennem byen.


Veje med ledige boliger i København