Hvordan finder man lejlighed i København?

Hvordan finder man lejlighed i København?

Søg boliger til leje i hele Danmark

Når man skal flytte hjemmefra, eller blot flytte, vil København ofte være en populær by at flytte til. Da det er meget vanskeligt at finde en bolig dér, vil man måske også stille sig selv spørgsmålet: ”Hvordan finder man lejlighed i København?”.
Vi vil her prøve at give nogle gode råd til hvordan du kan finde en bolig i København.

Kæmpe efterspørgsel

Lejligheder i København er faldet til rekordlave liggetider, hvad enten det er andelsboliger, ejerlejligheder eller lejelejligheder. Det er derfor utroligt svært at komme til at bo i København i en bolig, som er til at betale, hvis man ikke kender de rette personer. Lejeboliger har de seneste år været i så høj kurs, at lejeboligerne ofte ikke er udbudt mere end et par timer før de er væk. Dette er selvfølgelig, hvis de overhovedet når at blive udbudt og ikke blot bliver udbudt til en ven af den tidligere lejer. De fleste lejelejligheder i København bliver udbudt gennem almennyttige boligselskaber igennem ventelister. På disse ventelister skal man i gennemsnit være skrevet op 26 år, før man bliver tilbudt en bolig. Det er derfor noget svært at få en bolig der er relativt billig i København. Her er den bedste mulighed at holde sig opdateret på diverse sider, hvor det kan forventes at der bliver udbudt boliger. Boligdeal giver dig muligheden for konstant at blive opdateret omkring de boliger der bliver udbudt i det område du ønsker. En god start er at gøre sin omgangskreds opmærksom på, at man søger lejlighed i København. 

Klik her for at oprette en søgeagent på Boligdeal og bliv konstant opdateret når nye boliger udbydes i København

Nybyggerier

Der er mulighed for at få en lejlighed i en af de mange nybyggerier, der bygges i bl.a. Sydhavn og Nordhavn. Mange af de boliger som bygges i de områder er til at få fat i, men er dog en del dyrere end de almene boliger der ellers bliver udbudt i København. Søg efter nybyggerier og bliv skrevet op.

Ejerlejligheder

En ejerlejlighed er en anden mulighed for at finde bolig i København. De københavnske ejerlejligheder er ligesom lejelejlighederne i høj kurs og prisen på dem er også steget gevaldigt de seneste år. Ejerlejligheder er dog i højere grad nemmere at komme til i forhold til lejeboliger. Ejerlejligheder kan findes på Den Blå Avis, hos ejendomsmæglere og så er et godt råd at gå på facebook og søge. Der bliver der lagt mange henvisninger og salgsopslag op.

Andelsboliger

Andelsboliger er i mange sammenhænge kendt som det billigere alternativ til ejerboliger, da man som regel får cirka 20% flere kvadratmeter for samme pris. Andelsboliger har, ligesom de andre former for boliger i København, oplevet en stor stigning i efterspørgsel, hvilket har medfulgt at visse andelsboliger bliver solgt indenfor få dage. Dette er dog også en måde man kan finde lejlighed i København på på b.la. førnævnte internetsteder.

For at summere op på spørgsmålet: ”Hvordan finder man lejlighed i København? ” er det bedste råd altså at holde sig opdateret på alle sider, man kender til. Dernæst vil det klart være nemmest at komme til at få en ejer eller andelsbolig i forhold til en lejebolig.

Overvejer du at renovere din lejebolig? Læs mere her omkring din mulighed for at benytte dig af håndværkerfradraget!