Hvad kan jeg låne til lejlighed?

Hvad må jeg leje min lejlighed ud for?

Søg lejligheder i hele Danmark

Når man overvejer at købe bolig, vil man ofte stå med spørgsmålet: ”Hvad kan jeg låne til lejlighed? ”. Lige præcis dette spørgsmål, kan du blive mere afklaret omkring her. Mange banker tilbyder en elektronisk måde hvorpå man kan få svar på spørgsmålet ”Hvad kan jeg låne til lejlighed?”. Disse beregnere giver et anslået beløb du kan få lov til at låne. Dette giver dig en god ide om, hvad du kan forvente. De er dog ikke helt præcise og der er også flere ting som spiller ind, når du skal låne penge.

Forhåndsgodkendelse

Det er muligt for dig at tage et møde med din bank og derefter blive forhåndsgodkendt til at låne penge, så du er klar over hvor meget du kan låne, så du på forhånd ved hvad dit budget er til din fremtidige. Dette giver dig også mulighed for at gennemføre købet af din lejlighed hurtigere, hvis der er flere om buddet. Dette er især en fordel hvis man søger efter en lejlighed i København, hvor der ofte er mange der er interesseret i den samme lejlighed.

Vi håber at dette gav større indsigt i spørgsmålet: ”Hvad kan jeg låne til lejlighed? ”.
Læs mere omkring køb og finansiering af lejlighed under spørgsmålene "Hvad koster det at låne 1 million til andelsbolig?" og "Hvor meget kan jeg låne til andelsbolig?" samt "Hvad kan jeg købe lejlighed for?"