Hvad er min lejlighed værd?

Hvad er min lejlighed værd?

Sælg din bolig her


Står du og skal til at sælge din lejlighed, vil du gerne vide ”Hvad er min lejlighed værd?”. Prisen på din bolig er altid svær at afgøre på egen hånd. Man kan dog tage udgangspunkt i en række ting; Beliggenhed, stand og størrelse.

Beliggenhed

Din lejligheds beliggenhed er afgørende for værdien. Generelt set stiger boligmarkedet i Danmark, men der er nogle områder som stiger langt mere end andre. Det er klart, at hvis du har en lejlighed i en af Danmarks større byer, vil din lejlighed være mere attraktiv og  mere værd. Især steder som København, Århus og Aalborg er værdien af lejligheder med god beliggenhed steget betydeligt de seneste år. Så når du skal finde ud af hvad din lejlighed er værd, så er beliggenheden et godt sted at starte.

Stand

Hvilken stand din lejlighed er i har selvfølgelig også stor indflydelse på, hvad din lejlighed er værd. Her er det især rum som køkkenet og badeværelset, der har stor indflydelse på værdien, da det ofte både er dyrt og besværligt at renovere. Disse rum kan i nogle tilfælde og både være små og umoderne i lejligheder, der ikke er særligt nye.

Størrelse

Størrelsen på boligen har også indflydelse på, hvad den er værd. Helt generelt koster lejlighederne i samme område cirka det samme per kvadratmeter. Derfor har størrelsen stor indflydelse på prisen i de tættere befolkede områder. ”Men hvad er min lejlighed så værd? ”. Som sagt så er kvadratmeterpriserne på lejligheder der er udbudt, i samme område som din egen lejlighed, et godt udgangspunkt. Du kan dog kun være sikker på værdien ved at få den vurderet af en ejendomsmægler.

 Vi håber at dette gav dig svar på spørgsmålet: ”Hvad er min lejlighed værd?”.