Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Skovlunde

Du har søgt efter boliger til leje i Skovlunde. Mere info om lejeboliger i Skovlunde
Du har søgt efter boliger til leje i Skovlunde. Mere info om lejeboliger i Skovlunde

Værd at vide når du søger lejebolig i Skovlunde


Skovlunde er et kvarter i Ballerup, der er en forstad til København, som ligger imellem Ballerup og Herlev. Oprindeligt var Skovlunde en landsby, men efter S-togsstationen Skovlunde Station blev anlagt i 1949 lidt Nord for byen voksede Skovlunde og der skete en masse nybyggeri både nord og syd for stationen og byen er i dag præget af villakvarterer. I dag er Skovlunde en station på Frederikssundbanen, hvor der er afgang til København flere gange i timen. 

Skovlunde har omkring 12.000 indbyggere og er en del af Ballerup, der grænser op imod Herlev til øst. Ballerup Boulevard er byens største gade og den går midt igennem byen.


Find lejebolig i Skovlunde

Leder du efter en lejebolig i Skovlunde? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Skovlunde der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Skovlunde - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover.

Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Skovlunde , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Skovlunde

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Skovlunde. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Skovlunde der matcher dine søgekriterier. 


Hvilke typer af boliger findes der i Skovlunde?

I Skovlunde finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Skovlunde ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Skovlunde kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Skovlunde ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Skovlunde.

Hvor meget koster en bolig i Skovlunde ?

Prisen på en bolig i Skovlunde afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Skovlunde.