Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Fritidshuse i Måløv

Du har søgt efter Fritidshuse i Måløv. Mere info om fritidshuse i Måløv
Du har søgt efter Fritidshuse i Måløv. Mere info om fritidshuse i Måløv
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Måløv. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger fritidshus i Måløv


Måløv er en forstad til København. Størstedelen af byområdet ligger i Ballerup kommune, men knap 1.500 af byens 8.600 indbyggere bor i den tilstødende Furesø Kommune. Måløv er den ældste by i Ballerup Kommune, og der fundet beviser på, at der har boet mennesker i området siden oldtiden. Måløv Kirke blev opført af Absalons fætter Sune Ebbesen omkring år 1150, hvor byen blev udbygget omkring. Måløv helt indtil 1950’erne af en beskeden størrelse, men voksede dog i kraft af sin placering tæt på København, som gjorde at flere virksomheder valgte at bosætte sig i byen. Det skabte arbejdspladser og sammen med S-togsstationen var grundlaget for Måløvs vækst skabt. I dag er Måløv præget af villakvarter samt industri i udkanten af byen.

Måløv havde i 2006 8.681 indbyggere. Størstedelen af byen ligger i Ballerup Kommune, dog ligger en del af byen i den tilstødende Furesø Kommune. Måløv er vokset sammen med Smørumnedre til at udgøre et byområde. Hovedgaden er Måløv Byvej, hvor Måløv Station ligger.


Find fritidshus i Måløv på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til i Måløv, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Måløv, og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse i Måløv . Du kan se de aktuelle fritidshuse i Måløv herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Måløv end fritidshus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse i Måløv

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste fritidshuse til i Måløv. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye fritidshuse til i Måløv der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Måløv?

I Måløv finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Måløv ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Måløv kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Måløv ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Måløv.

Hvor meget koster en bolig i Måløv ?

Prisen på en bolig i Måløv afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Måløv.