Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Fritidshuse i Nibe

Du har søgt efter Fritidshuse i Nibe. Mere info om fritidshuse i Nibe
Du har søgt efter Fritidshuse i Nibe. Mere info om fritidshuse i Nibe

Værd at vide når du søger fritidshus i Nibe


Nibe er en by i Aalborg Kommune med knap 5.000 indbyggere, der er beliggende i Himmerland. Den ligger ca. halvvejs mellem Aalborg og Løgstør. Byens historie går helt tilbage til 1300-tallet, men blev først en by af større betydningen i 1500-tallet, efter at sildefiskeriet fik en større betydning, og Aalborgområdet fik monopol på handel med saltede sild. Igennem flere århundreder var byen kraftigt afhængig af sildefiskeriet, og sildens betydning for byen er også afspejlet i byens købstadsvåben. Senere blev Nibe en stationsby, men er det ikke længere. I dag er byen mest kendt for sin årligt tilbagevendende musikfestival Nibe Festival, der i folkemunde er kendt som ”Den Lille Fede” og i de senere år har tiltrukket store navne som Katy Perry, Nephew og Bloodhound Gang.

Nibe havde i 2011 4.987 indbyggere. Nibe er beliggende i Aalborg Kommune cirka 21 kilometer fra Aalborg og 26 kilometer fra Løgstør. Nibe ligger ud til Limfjorden ved Sebber Sund. De største veje er Aalborgvej, Løgstørvej samt Nørregade.


Find fritidshus i Nibe på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til i Nibe, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Nibe, og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse i Nibe . Du kan se de aktuelle fritidshuse i Nibe herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Nibe end fritidshus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse i Nibe

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste fritidshuse til i Nibe. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye fritidshuse til i Nibe der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Nibe?

I Nibe finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Nibe ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nibe kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Nibe ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Nibe.

Hvor meget koster en bolig i Nibe ?

Prisen på en bolig i Nibe afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Nibe.