Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Bolig i Esbjerg

Find din bolig i Esbjerg på listen med ledige boliger i Esbjerg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Esbjerg og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Esbjerg. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Lejebolig i Esbjerg

Du har søgt efter boliger i Esbjerg.
Mere info om bolig i Esbjerg...
Du har søgt efter boliger i Esbjerg.
Mere info om bolig i Esbjerg...

Find din bolig i Esbjerg på listen med ledige boliger i Esbjerg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Esbjerg og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Esbjerg. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Lejebolig i Esbjerg


Værd at vide når du søger bolig i Esbjerg

I Sydvestjylland finder vi byen Esbjerg. Esbjerg har en dejlig placering lige ved vadehavet, hvilket giver rig mulighed for at nyde naturen. Vadehavet er så unikt et sted, at det nu er kommet på Unescos verdensarvsliste. Det er derfor helt bestemt et besøg værd! På Vesterhavets kyst er der placeret en kæmpeskulptur kaldet ”Mennesket ved Havet”. Denne skulptur blev rejst i anledning af Esbjerg Kommunens 100års jubilæum. Når du alligevel er på sælsafari, eller en af de mange andre muligheder ved Vadehavet, kan du samtidigt nyde et formidabelt stykke kunstværk.

I Esbjerg kommer du aldrig til at løbe tør for sjove og spændende aktiviteter! Der er et utal af muligheder, som blot venter på at blive benyttet! Du kan eksempelvis nyde en dags sjov med Paintball eller udfordre vennerne på gokartbanen. Ellers kan du tage børnene med ud og besøge Eat & Play, som er et 2.500 m2 stort område fyldt med leg og sjove aktiviteter for de små. Bagefter er det oplagt at nyde en velfortjent omgang lækker mad.

Af top events i Esbjerg er det klart at både Esbjerg festuge, og Grøn Koncert skal nævnes! Begge disse begivenheder får byen til at lyse endnu mere op. Esbjerg har mange begivenheder, som er med til at skabe den fantastiske stemning, der er i byens gader.  

Find ledige boliger i Esbjerg

Leder du efter en bolig i Esbjerg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Esbjerg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Esbjerg - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Esbjerg ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Esbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i . Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Esbjerg der matcher dine søgekriterier.

 


Hvilke typer af boliger findes der i Esbjerg?

I Esbjerg finder du både lejebolig, andelsbolig og ejerbolig. Du kan vælge mellem lejligheder til leje og til salg, værelser til leje eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle lejeboliger i Esbjerg.

Kan jeg søge på lejebolig i Esbjerg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Esbjerg kan du filtrere din søgning efter lejebolig ud fra størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Esbjerg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Esbjerg.

Hvor meget koster en lejebolig i Esbjerg?

Prisen på en lejebolig i Esbjerg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lejeboliger i Esbjerg.