Rapportér

Villa til salg, Ejstrupholm, Ahornvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1505889
  • Villa
  • 183 m2
  • 750 m2
  • 5
  • 1.145.000 kroner
  • 60.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!

183 m2 villa til salg i 7361 Ejstrupholm

Her kommer I til at bo i et roligt og veletableret kvarter, med korte afstande til indkøb, skole institutioner mv. Huset er opført i to plan i 1974 og har bl.a. fået monteret nyt køkken efterfølgende. Byggestilen er klassisk for 70’ernes huse, og har en præsentabel rødstensfacade og er i god stand.

Boligarealet er på hele 183 kvm, og har en god funktionel indretning. Her er god plads til familien eller parret der har brug for rum til egne hobbyer eller overnattende gæster.

Man kommer ind til huset via en mindre entre og herfra videre til en stor ”fordeler” gang. I gangen finder man trappen til 1. sal og her forbindes man også til alle husets øvrige rum i stueplan.
Et separat bryggers, hvor man kan gemme overtøj og sko af vejen, to værelser - begge i god størrelse, badeværelse med bruser og husets samlingspunkt, det store køkken/alrum.
Fra alrummet er der udgang til husets have, og til en hyggelig delvist overdækket terrasse.

På 1. sal, kommer man op i en stor lys stue med udgang til en svalegang i god bredde og størrelse. Herfra har man udsigt over byen og området. På førstesalen er der ligeledes to gode værelser og endnu et badeværelse med bruser.

Til boligen hører en carport og et redskabsskur i forlængelse af carporten.

Grunden er på 750 kvm, og består af primært græsplæne, fliseterrasser og ældre træer. Haven er dejlig lukket, og giver privatliv og ro til at nyde sommeraftener med familie og venner foran grillen.

Ejstrupholm ligger i et naturrigt område med masser af muligheder for udendørsoplevelser til både fods og på cykel. Byen har gode busforbindelser, og tilkørslen til motorvejsnettet ligger blot 10 minutters kørsel fra boligen, så turen til områdets større byer Herning/Vejle kan nås på ca. 30 min. Derudover er der ca. 15 minutters kørsel til Ikast og Brande.

Denne bolig ligger i Ikast-Brande kommune - klik her for mere info.