Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Villa til salg, Kibæk

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.
  • 2439070
  • Villa
  • 129 m2
  • 902 m2
  • 4
  • 1.995.000 DKK
  • 100.000 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.

129 m2 villa til salg i 6933 Kibæk

Er du på udkig efter en nyere flot og stilren villa? Så se med her!

Vi udbyder nu denne flotte villa salg! Villaen er beliggende i Skarrild, 6933 Kibæk - kun 20 minutter fra Herning.
Villaen er opført af Eurodan Huse i 2018, og fremstår med sit fine stilrene udtryk og store flotte vinduespartier, yderst moderne.

ET LÆKKERT HUS, DER PASSER TIL DIN FAMILIE?
Boligen er opført som en længehus, som ligeledes er en arkitektonisk klassiker med sin flotte rektangulære form og enkle udtryk.

Længehuset fra 2018, rummer 129 m2 i ét plan. Planløsningen er yderst veludnyttet, og indeholder mange gode og rummelige rum og hyggelige opholdsmiljøer.

KOM MED INDENFOR
Ved indgang til boligen træder man ind i et lyst og rummeligt bryggers med masser af god skabsplads, og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Bryggerset er belagt med pæne grå fliser, og med flotte hvide fronter på skabsarrangementet.
Går man videre fra bryggerset møder man boligens ene flotte badeværelse med brus og et rummeligt værelse - her er der taget højde for, at der kan etableres endnu et værelse.

DEJLIGT OPHOLDSMILJØ
Fra bryggerset bevæger man sig direkte ind i boligens flotte køkken-alrum i sammenhæng med stue. Køkkenet er opført parallelt med en køkken-ø så man herfra har udsyn over resten af rummet. De pæne hvide fronter fra bryggerset er ligeledes gennemgående i køkkenet, og befinder sig ligeledes på begge af boligens badeværelser.
Fra køkken-alrummet er der ligledes flere udgange til boligens dejlige terrasse og ud fra spisebordet har man mulighed for at åbne den store dobbelt terrassedør - hvilket integrerer ude- og indemiljøet.

Stuen ligger modsat af køkkenet og rummer god plads til hele familien og boligens kommende gæster. Der er lagt en flot og lyst gulv igennem hele køkken-alrummet, stue og værelser.
Fra køkken-alrummet kan man endnu tilgå et værelse og soveværelse med indbyggede skabe langs den ene væg. Fra soveværelse er der adgang til boligens andet badeværelse med brus.
Der er lagt gulvvarme over det hele, og et pænt troldtekt loft er gennemgående i hele boligen.

UDEMILJØET
Villaen er beliggende på en 902 m2 stor grund. En flot og rummelig indkørsel kranser op til boligen, hvoraf man bliver mødt af en dobbelt carport i sammenhæng med et godt værksted/skur.
Fliserne fra indkørslen er fører videre om til boligens dejlige østvendte terrasse, så man herfra kan nyde morgensolen.
Haven er belagt med græs, og dermed dejlig nem at vedligeholde. I hjørnet af haven ligger en lille perle, i form at et hyggeligt mindre orangeri.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med et luft til vand anlæg.
Boligen er spildevandskloakeret.

SE DEN NU
Denne flotte nyere villa kan nu blive dit næste hjem! Bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag via vores hjemmeside eller på[xxxxx].