Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Hørsholm

Du har søgt efter boliger til salg i Hørsholm. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til salg i Hørsholm lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om boliger til salg i Hørsholm
Du har søgt efter boliger til salg i Hørsholm. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til salg i Hørsholm lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om boliger til salg i Hørsholm
Sortér efter

Få overblik over boliger til salg i Hørsholm. Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Hørsholm på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. Med en bolig i Hørsholm har du bopæl i en skøn by i nordsjælland. Der er rig mulighed for shopping og kulinariske oplevelser samt har du nem tilgang til København via både motorvej og offentlig transport. 


Værd at vide når du søger bolig i Hørsholm


Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland med hurtige forbindelser ind til centrum af København. Byen er stemningsfuld og idyllisk.

Hørsholm er en moderne by, der samtidigt har flere gamle byggerier, der spæder til byens hyggelige karakter.
Naturen i Hørsholm og i de omkringliggende nabobyer gør også Hørsholm til en dejlig by at bo i eller at besøge.

I Hørsholm finder du en masse butikker inde i centeret Hørsholm Midtpunkt samt i den tilhørende gågade. Det er også her i byen, der sker mange kulturelle begivenheder, da Hørsholm bibliotek, som lægger hus til mange fede ting og sager, er placeret her. Du kan eksempelvis opleve teaterstykker og intime koncerter.

Hørsholm har i særdeleshed en del smukke steder, som du bør tage ud at se. Du kan eksempelvis ligge et besøg forbi Hørsholm Kirke og de tilhørende smukke omgivelser. Kirken er omgivet af vandet i Hørsholm Slotshave. Det er et eventyrligt sted med en god historie tilknyttet.
Derudover har Hørsholm en helt masse hyggelige spisesteder, og lige udenfor Hørsholm finder du Rungsted Havn og strand, hvor der i særdeleshed er gang i hyggen!


Find bolig til salg i Hørsholm

Leder du efter en bolig til salg i Hørsholm? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Hørsholm der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Hørsholm - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Hørsholm , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Hørsholm

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Hørsholm. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Hørsholm som matcher dine søgekriterier. 


Hvilke typer af boliger findes der i Hørsholm?

I Hørsholm finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Hørsholm ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hørsholm kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Hørsholm ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Hørsholm.

Hvor meget koster en bolig i Hørsholm ?

Prisen på en bolig i Hørsholm afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Hørsholm.