Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Højbjerg

Du har søgt efter boliger til salg i Højbjerg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Højbjerg
Du har søgt efter boliger til salg i Højbjerg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Højbjerg
Sortér efter

Få overblik over boliger til salg i Højbjerg. Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Højbjerg på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. Med en bolig i Højbjerg har du kun 5 km ind til Aarhus centrum og det pulserende byliv, men du kan stadig nyde fordelene af skønne naturområder i form af stand, skov og dyrehave. 


Værd at vide når du søger bolig i Højbjerg

Højbjerg er en dejlig bydel med masser at byde på. Den dejlige bydel Højbjerg syd for Aarhus ligger blot 5 km fra det centrale Aarhus og er tæt på det meste. Højbjerg tager del i bylivet og aktiviterne fra Aarhus samtidig med, at der ikke er langt til den idylliske natur Højbjerg er særligt anerkendt for. Bydelen har mange små hyggelige gader, caféer og butikker.

Badegæster besøger flittigt stranden i løbet af sommeren. Naturen kan nydes i Marselisborg Dyrehave, hvor en picnic tur er oplagt. I dyrehaven lever der vilde hjorte og vildsvin, og der er en dejlig udsigt ud over dammene ved Varna og Skambækken.

 

Find bolig til salg i Højbjerg

Leder du efter en bolig til salg i Højbjerg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Højbjerg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Højbjerg - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Højbjerg , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Højbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Højbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Højbjerg som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Højbjerg?

I Højbjerg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Højbjerg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Højbjerg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Højbjerg.

Hvor meget koster en bolig i Højbjerg ?

Prisen på en bolig i Højbjerg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Højbjerg.