Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Århus V

Du har søgt efter boliger til salg i Århus V. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til salg i Århus V lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til salg i Århus V
Du har søgt efter boliger til salg i Århus V. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til salg i Århus V lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til salg i Århus V
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Århus V


Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.


Find bolig til salg i Århus V

Leder du efter en bolig til salg i Århus V? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Århus V der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Århus V - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Århus V , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Århus V

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Århus V. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Århus V som matcher dine søgekriterier. 


Hvilke typer af boliger findes der i Århus V?

I Århus V finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Århus V ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus V kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Århus V ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Århus V.

Hvor meget koster en bolig i Århus V ?

Prisen på en bolig i Århus V afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Århus V.