Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Gistrup

Du har søgt efter boliger til salg i Gistrup.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Gistrup
Du har søgt efter boliger til salg i Gistrup.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger boliger til salg i Gistrup
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Gistrup

Gistrup er en satellitby til Aalborg beliggende i Gistrup Sogn i Aalborg Kommune. Byen er den nærmeste by til Aalborg Universitetskvarter, der blot ligger en kilometer fra Gistrup. Gistrup var tidligere en udflytterlandsby fra Nøvling og daterer helt tilbage til det 13. århundrede. Med opførelsen af jernbanen fra Aalborg til Hadsund fik Gistrup en station, hvilket gjorde at byen voksede fra at være en landsby med meget landbrug til at være en by, der var mere præget af handel. Da jernbanen lukkede i 1969 var Gistrup dog blevet en satellitby til Aalborg, hvilket har sikret vækst i byen, der udover at have flere detailbutikker og specialbutikker også har en stor hal, der hører til idrætsforeningen LKB, der hvert år afholder LKB Cup, en international fodboldturnering for unge op til 15 år.

Gistrup havde i 2011 3.573 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Det er en del af Gistrup Sogn og ligger 10 km fra Aalborg Centrum. Gistrup grænser mod syd op til Lundby Krat, mens Hadsund Landevej løber langs byen. De største gader er Nøvlingvej og Hadsundvej.

 

Find bolig til salg i Gistrup

Leder du efter en bolig til salg i Gistrup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Gistrup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Gistrup - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Gistrup , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Gistrup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Gistrup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Gistrup som matcher dine søgekriterier.