Rapportér

Andelsbolig til salg, Frederiksberg, Falstersvej (kun bytte)

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1551098
  • Andelsbolig
  • 85 m2
  • 4
  • Ikke angivet
  • 3.900 kroner

85 m2 andelsbolig til salg i 2000 Frederiksberg

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 4 vær., 85 kvm., boligydelse kr. 3900, andelsvurdering kr. 1650000, Falstersvej

Vi søger nyt hjem trods en meget stor kærlighed for Frederiksberg og vores lejlighed. Lejligheden er netop målt op igen, og vi afventer svar. Den er et sted mellem 85-99 kvm, har toilet med seperat brus fra 2011, køkken fra 2016, og derudover et fantastisk pulterum, soveværelse, mindre værelse, og to stuer, som i dag er slået sammen. Der er to karnapper i stuen, så den er dejlig lys. Mulighederne er mange - lad det være som i dag, eller flyt køkken og få køkken alrum stue... eller flyt badeværelse.... der er mange forskellige løsninger i vores forening. Vi har tegninger/materiale fra arkitekt. Der er lille gård samt lille forhave.
Foreningen er sund og meget fornuftig :-)
Note! Vi mangler endelig vurdering men er ca 1,6-1,7 mio.Skriv hvad I har og så sender vi meget gerne plantegning samt billeder. God dag ??

Klik dig videre og få mere info om boligen...

Ønskes i bytte

Lejligheden er ikke til salg. Vi ønsker byt til min 5 værelses andel eller ejerlejlighed, villalejlighed eller villa. Beliggenhed: Frederiksberg, Vanløse (skoledistrikt: Katrinedal eller Kirkebjerg), Valby (skoledistrikt: Hansted), Søborg/Dyssegård (skoledistrikt:Søborg skole, Munkegård eller dyssegård), måske Lyngby :-) Vores budget er ca 6 mio.


NB! Denne lejlighed er kun til bytte.

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Frederiksberg