Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Boliger i Århus V

Du har søgt efter Lejligheder, Villaer, Rækkehuse, Værelser op til 0 m2 i Århus V.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lejligheder, Villaer, Rækkehuse, Værelser op til 0 m2 i Århus V.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed, villa, rækkehus, værelse i Århus V

Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.

 

Find lejlighed, villa, rækkehus, værelse i Århus V på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed, villa, rækkehus, værelse til i Århus V, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder, villaer, rækkehuse, værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder, villaer, rækkehuse, værelser i Århus V . Du kan se de aktuelle lejligheder, villaer, rækkehuse, værelser i Århus V herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Århus V end lejlighed, villa, rækkehus, værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder, villaer, rækkehuse, værelser i Århus V

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til i Århus V. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til i Århus V der matcher dine søgekriterier.