Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

47 m2 andelsbolig til salg på 2000 Frederiksberg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2466494
  • Andelsbolig
  • 47 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 3.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 2 vær., 47 kvm., boligydelse kr. 3000, andelsvurdering kr. 670000, [xxxxx] 13a st th

KUN BYTTE!HAVES: Lys og billig andelslejlighed med direkte adgang til gårdhave i Frederiksbergs svømmehalskvarterAndelsforeningen er kun 10 år gammel - derfor den gode pris. Foreningen er sund med gode lån og afdrag og bygningen og gården står rigtigt flot, da den blev totalrenoveret/byfornyet for 10 år siden.
Andelsforeningen er lille (to opgange) og ligger i det populære svømmehalskvarter, der har udviklet sig meget det sidste årti med metro for enden af gaden.Bagtrappen er lavet til badeværelse. Lejligheden er pt. ét stort rum for at udnytte lyset bedst muligt, men væggen vil nemt kunne genopbygges. Dvs. at der lige nu er et køkken/spiserum og så en stue/et soveværelse, der dog ikke er adskilt. Lejligheden er en høj stuelejlighed, hvor man ikke kan se ind fra gaden. Fordelen ved denne placering er, at der er dør/trappe direkte fra køkkenet og ud i gården/haven. Dén trappe drikker man dejlig morgenkaffe på!SØGER en lejlighed, hvor jeg kan bo med min kæreste, datter og bonusbørn på minimum 85 m2 med minimum 2 værelser og stue, køkken, badeværelse. RIGTIG GERNE Frederiksberg og ellers kvartererne omkring.


Denne andelsbolig ligger på Sindhvilevej på Frederiksberg. Frederiksberg har postnummeret 2000, og ligger i kommunen Frederiksberg, som ligger i København. Boligen er i alt 47 m2 fordelt på 2 separate værelser. Den er oprettet på vores service den 8.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.000 kr. per måned. Bemærk at boligen er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at købe denne bolig.