Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Rækkehus til leje i Brønshøj (7 værelser)

Find et rækkehus til leje i Brønshøj på listen herunder med ledige rækkehuse til leje i Brønshøj. Vi har samlet næsten alle ledige rækkehuse i Brønshøj, så hvis du leder efter et rækkehus til leje i Brønshøj, er du kommet til det rigtige sted. Find dit nye rækkehus i Brønshøj her. God fornøjelse. Mere info om rækkehus til leje i Brønshøj.

Få besked om nye rækkehuse til leje i Brønshøj

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående boliger, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Statistik over udviklingen i ledige rækkehuse til leje i Brønshøj over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige rækkehuse til leje i Brønshøj over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal rækkehuse til leje i Brønshøj på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye rækkehuse i Brønshøj der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af rækkehuse i Brønshøj der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Brønshøj over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Brønshøj over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Brønshøj over tid.

Dato Alle rækkehuse til leje Nye rækkehuse til leje Udlejede rækkehuse
21. september 2023 2 0 0
20. september 2023 2 0 1
19. september 2023 3 0 0
18. september 2023 3 0 0
17. september 2023 3 0 0
16. september 2023 3 0 0
15. september 2023 3 0 0
14. september 2023 3 0 0
13. september 2023 3 0 0
12. september 2023 3 0 0
11. september 2023 3 0 0
10. september 2023 3 0 0
9. september 2023 3 0 0
8. september 2023 3 0 0
7. september 2023 3 0 0
6. september 2023 3 0 0
5. september 2023 3 0 0
4. september 2023 3 0 0
3. september 2023 3 0 0
2. september 2023 3 0 0
1. september 2023 3 0 0
31. august 2023 3 0 0
30. august 2023 3 0 0
29. august 2023 3 0 0
28. august 2023 3 0 0
27. august 2023 3 0 0
26. august 2023 3 0 0
25. august 2023 3 0 1
24. august 2023 4 1 1
23. august 2023 4 0 0
22. august 2023 4 0 0

Statistik over udbuddet af rækkehuse til leje i Brønshøj

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af rækkehuse til leje i Brønshøj. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Brønshøj over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Brønshøj over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Brønshøj over tid.

Rækkehuse
Antal ledige boliger 2
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 231

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et rækkehus?

Et rækkehus er en type bolig, der består af to eller flere boliger med egen have, der er sammenbyggede. Rækkehuse er ofte bygget i rækker, hvor hver bolig har en egen indgang og et lille udendørsareal. Rækkehuse er ofte en god løsning for dem, der ønsker et hus, men ikke har plads til et stort hus.

Der er mange fordele ved at bo i et rækkehus. Det er ofte billigere at leje et rækkehus end et almindeligt hus. Det er typisk lettere at vedligeholde et rækkehus end et almindeligt hus. Desuden er det ofte lettere at finde et rækkehus til leje end et almindeligt hus til leje.

Der er dog også ulemper ved at bo i et rækkehus. Eksempelvis er der mindre plads i et rækkehus end i en villa. Desuden er det ofte sværere at ændre på indretningen af et rækkehus, da det kræver samtykke fra alle de andre beboere.

Rækkehus til leje i Brønshøj

Hvis du søger et rækkehus til leje i Brønshøj, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find et nyt rækkehus til leje i Brønshøj ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter et rækkehus til leje i Brønshøj til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Guide: Sådan finder du et rækkehus i Brønshøj

Har du brug for hjælp til at finde et rækkehus i Brønshøj? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, boliger, lejebolig eller lejeboliger i Brønshøj. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte rækkehus i Brønshøj!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal rækkehuset være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Brønshøj skal beliggenheden være - skal rækkehuset ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal rækkehuset have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Skal rækkehuset ligge i urbane eller naturskønne omgivelser? Skal rækkehuset ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav.

2. Søg på nettet efter et rækkehus i Brønshøj

Der er mange gode hjemmesider med ledige rækkehuse til leje, hvor du kan søge efter rækkehus i Brønshøj.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde det bedste ledige rækkehus til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer rækkehuse på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Brønshøj. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet et rækkehus i Brønshøj, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje rækkehuset. Du kan også bede om at få en fremvisning af rækkehuset, så du kan se den med egne øjne.

4. Få kontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye rækkehus i Brønshøj, skal du underskrive en kontrakt. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En rækkehuslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om rækkehuslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i rækkehuset, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje rækkehuset. Hvis udlejeren vil udleje et rækkehus, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på rækkehuset eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 1-3 måneders leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje det pågældende rækkehus.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har fået rækkehuset fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye rækkehus. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter rækkehus i Brønshøj

Når du leder efter et nyt rækkehus til leje i Brønshøj, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type rækkehus i Brønshøj, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse i Brønshøj, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer rækkehuse: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Hvad er Brønshøj?

Brønshøj er en bydel i Københavns kommune, beliggende i det nordvestlige hjørne af byen. Bydelen er kendt for sin grønne og rolige atmosfære, hvor mange af de gamle huse stadig står intakte. Bydelen har en lang historie, der går helt tilbage til middelalderen, og den er stadig et populært sted at bo.

Boligsøgning i Brønshøj

Hvis du leder efter et sted at bo i Brønshøj, er der mange forskellige muligheder. Der er et stort udvalg af lejligheder, huse og andre boliger, så der er noget for enhver smag. Det er muligt at leje en lejlighed eller et hus, hvis du ikke ønsker at købe. Salg er ofte risikofyldt, der kan derfor være fordele ved at leje en lejebolig, om end det er et hus til leje eller lejligheder til leje i Brønshøj.

Vigtige steder i Brønshøj

Brønshøj er også hjemsted for mange vigtige steder, herunder Brønshøj Torv, som er et af de mest populære torve i København. Det er også hjemsted for flere skoler, biblioteker og andre offentlige institutioner. Derudover er der mange butikker, restauranter og caféer, der ligger i bydelen. I den nordlige del af bydelen ligger Utterslev Mose, som skiller Brønshøj fra blandt andet Tingbjerg, hvor man blandt andet finder Brønshøj Boldklub som har adskillige fodboldbaner. I syd finder man grænsen til Frederiksberg samt Bellahøj og Vanløse.

Transport i Brønshøj

Hvis du bor i Brønshøj, er der flere måder at komme rundt på. Der er flere offentlige transportmuligheder, herunder busser, metro og tog, som kan tage dig til forskellige dele af byen. Den nærmest metro st. vil enten være Vanløse st. eller Nørrebro st., hvis man søger s-tog er det derimod Grøndal, Husum eller Islev.

Veje med ledige boliger i Brønshøj
Information om kommunen