Rækkehus til leje i København

Find et rækkehus til leje i København på listen herunder med ledige rækkehuse til leje i København. Vi har samlet næsten alle ledige rækkehuse i København, så hvis du leder efter et rækkehus til leje i København, er du kommet til det rigtige sted. Find dit nye rækkehus i København her. God fornøjelse. Mere info om rækkehus til leje i København.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
8 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige rækkehuse til leje i København over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige rækkehuse til leje i København over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal rækkehuse til leje i København på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye rækkehuse i København der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af rækkehuse i København der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i København over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i København over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i København over tid.

Dato Alle rækkehuse til leje Nye rækkehuse til leje Udlejede rækkehuse
20. juli 2024 8 1 1
19. juli 2024 8 1 0
18. juli 2024 7 1 1
17. juli 2024 7 3 3
16. juli 2024 7 3 0
15. juli 2024 4 0 0
14. juli 2024 4 0 0
13. juli 2024 4 1 1
12. juli 2024 4 1 1
11. juli 2024 4 1 0
10. juli 2024 3 0 2
9. juli 2024 5 0 2
7. juli 2024 7 0 0
6. juli 2024 7 0 0
5. juli 2024 7 0 0
4. juli 2024 7 0 1
3. juli 2024 8 0 0
2. juli 2024 8 2 2
1. juli 2024 8 2 0
30. juni 2024 6 0 0
29. juni 2024 6 0 0
28. juni 2024 6 2 2
27. juni 2024 6 2 0
26. juni 2024 4 0 2
25. juni 2024 6 0 0
24. juni 2024 6 0 1
23. juni 2024 7 0 0
22. juni 2024 7 0 0
21. juni 2024 7 0 0
20. juni 2024 7 1 0

Statistik over udbuddet af rækkehuse til leje i København

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af rækkehuse til leje i København. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i København over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i København over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i København over tid.

Rækkehuse
Antal ledige boliger 8
Antal nye boliger siden i går 1
Antal udlejede boliger siden i går 1
Ledige m2 i alt 960

Rækkehus til leje i København

Et rækkehus er en specifik bygningsstruktur, der fungerer som et hjem for individer eller familier og er karakteriseret ved at være en del af en række af sammenbyggede huse, hvor beboeren har brugsret til den parcel, som bygningen er placeret på. Et rækkehus har ofte en mindre have og potentielt andre udenomsarealer såsom en parkeringsplads.

For at finde det perfekte rækkehus til leje i København kræves en målrettet indsats, omhyggelig research, og en solid, gennemtænkt plan.

Du kan få et overblik over ledige rækkehuse til leje i København på Boligdeal.dk, som samler næsten alle ledige lejeboliger, inklusive rækkehuse til leje, på markedet.

Du kan filtrere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for rækkehus til leje i København, der giver besked om nye huse, der matcher dine kriterier. Det giver dig mulighed for at være en af de første der kontakter udlejeren – og dermed forøge dine chancer for at blive den der lejer række huset.
Få flere tips om hvordan du lejer et hus i vores guide: Sådan lejer du et rækkehus - 8 nøgletrin.

Find et rækkehus i København med den ideelle størrelse og indretning

Når du vil finde et rækkehus til leje i København, er det vigtigt, at rækkehuset imødekommer både dine aktuelle og fremtidige behov. Rækkehuset skal have en størrelse og en ruminddeling, der passer med din nuværende livssituation samt eventuelle fremtidige ændringer i den periode, du planlægger at bo i rækkehuset, såsom for eksempel familieforøgelse eller potentielle perioder med hjemmearbejde.

Du kan finde yderligere inspiration til, hvordan du kan indrette dit nye rækkehus i vores guide: Sådan indretter du dit rækkehus i 12 lette trin.

Brug din sunde fornuft, når du søger rækkehus til leje i København 

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Det gælder også når du vil leje et rækkehus. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Når du skal flytte til et rækkehus i København

Når beslutningen om at flytte til et nyt rækkehus i København er taget, er det tid til at planlægge og struktureret organisere flytningen fra din nuværende bolig til det nye rækkehus. At flytte ind i et rækkehus medfører en række overvejelser omkring optimal udnyttelse af pladsen både indendørs og eventuelt i en lille have, hvilket kan kræve en ekstra forberedelse.

Vi har skabt denne guide til dig, som skal flytte ind i et rækkehus: Tjekliste til din flytning til et rækkehus.

Udlejning af rækkehus i København

Hvis du har et ledigt rækkehus i København, som du ønsker at udleje, kan du finde din fremtidige lejer gennem Boligdeal.dk, som er en af de førende online platforme i Danmark for udlejning af private boliger, inklusive rækkehuse. Boligdeal.dk benyttes af mange private udlejere samt boligforeninger, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer til udlejning af en bred vifte af boligtyper – herunder rækkehuse.

Når du annoncerer dit rækkehus i København til leje på Boligdeal.dk, bliver det eksponeret for et omfattende udvalg af boligsøgende – fra den nystartede familie, over virksomheden, der søger medarbejderbolig, til seniorparret, der leder efter en seniorbolig.

Du kan oprette en boligannonce for dit rækkehus til leje i København her, eller aktivt søge efter potentielle lejere direkte på vores platform her. Hvis du har spørgsmål eller behøver assistance, er du altid velkommen til at kontakte os på support@boligdeal.dk for en personlig samtale. Vi er her for at assistere dig med værdifulde råd og guide dig gennem din udlejningsproces.

For at hjælpe dig med udlejningsprocessen, har vi udformet denne guide, der gennemgår processen fra A-Z: Udlej dit rækkehus med 10 enkle trin.

Værd at vide når du søger rækkehus til leje i København

København er Danmarks hovedstad og største by. Det ligger ved Øresund, der adskiller Danmark fra Sverige. København er en moderne og kosmopolitisk by med en rig historie og kultur. Byen er hjemsted for en række UNESCOs verdensarvssteder, herunder Amalienborg Slot, Christiansborg Slot og Rosenborg Slot.

København har et veludbygget transportnet, der gør det nemt og hurtigt at komme rundt i byen.

Områder i København

Frederiksberg

Det er meget populært at leje lejebolig på Frederiksberg, da Frederiksberg er et af de mest trendy steder i København.
Nogle af byens dyreste og mest eksklusive lejeboliger ligger på Frederiksberg. Herudover er Frederiksberg et område, hvor der findes gode indkøbsmuligheder i form af Frederiksberg Center, hurtig adgang til offentlig transport i form af både busser og metrolinjer.

Og sidst men ikke mindst ligger en lang række fakulteter fra Københavns Universitet og ikke mindst Copenhagen Business School midt på Frederiksberg, hvilket gør det til et meget eftertragtet område at bo i for specialestuderende.

Østerbro

Et andet sted, hvor det er meget populært at leje lejeboliger på Østerbro. På Østerbro finder du masser af hyggelige gader med små nichebutikker, smuk natur i form af Fælledparken og ikke mindst et hyggeligt nat- og byliv domineret af små barer og mindre klubber.

Østerbro er også et af de roligste kvarterer i København. Man kan sige, at Østerbro er 'kedeligt' i forhold til både Nørrebro og Vesterbro, men hvis du kan lide, at der er stille om aftenen, så bliver du ikke skuffet.

På Østerbro finder du også bydelen Nordhavn, som er et af de steder i København, hvor der bygges mest i disse år.

Vesterbro

Vesterbro er på mange måder det modsatte af Østerbro. Her er der altid liv – og det er ikke en overdrivelse at sige, at Vesterbro er bydelen 'der aldrig sover'. Vesterbro har mange spændende lejeboliger og det er meget eftertragtet at leje lejebolig på Vesterbro.

I gamle dage var Vesterbro et arbejder- og industrikvarter, hvor især slagteriindustrien dominerede i kødbyen. Men sådan er det ikke længere. Bydelen har gennemgået en stor udvikling og i dag er den gamle kødby totalt forandret. I dag finder du masser af gode restauranter, barer, klubber og ikke mindst biografer. Her er der altid liv, og med sin beliggenhed midt i København vil du aldrig være langt fra noget.

Nørrebro

Nørrebro er ligesom Vesterbro et af Københavns mest farverige og mangfoldige kvarterer, hvilket betyder, at det er meget interessant for kreativt indstillede mennesker at leje lejeboliger på Nørrebro. Det er også her, unge og studerende bor.

Her som på Vesterbro er der masser af restauranter, barer og natklubber, som du skal glæde dig til at opleve. Et af de mest populære steder at overnatte på Nørrebro er på Nørrebros runddel ved Assistens Kirkegård og i Stefansgade.

Amager

Et sidste sted, der er værd at fremhæve ved København, er Amager. Amager er en del af København – men ikke hvis man spørger en indfødt amagergenser.

Amager huser dog mere end 200.000 af alle københavnere og er generelt et område, der har været præget af stor udvikling gennem de seneste mange år.

Du finder alle former for lejeboliger på Amager. Da Københavns Lufthavn ligger på Amager, har du altid nem adgang til metrolinjerne, så du kan komme vidt omkring i København på kort tid.

Mere information om København

Søger du en lejebolig i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan lejeboliger fungerer, og hvor i byen du ønsker at bo. Vi har samlet en guide med al relevant information om København, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: Boliger i København - Alt du burde vide.