Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Bolig i Kongens Lyngby

Find din bolig i Kongens Lyngby på listen med ledige boliger i Kongens Lyngby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Kongens Lyngby og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Kongens Lyngby. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger i Kongens Lyngby.
Mere info om bolig i Kongens Lyngby ...
Du har søgt efter boliger i Kongens Lyngby.
Mere info om bolig i Kongens Lyngby ...

Find din bolig i Kongens Lyngby på listen med ledige boliger i Kongens Lyngby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Kongens Lyngby og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Kongens Lyngby. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger bolig i Kongens Lyngby


Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.


Find ledige boliger i Kongens Lyngby

Leder du efter en bolig i Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Kongens Lyngby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Kongens Lyngby - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Kongens Lyngby ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Kongens Lyngby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Kongens Lyngby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Kongens Lyngby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Kongens Lyngby?

I Kongens Lyngby finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Kongens Lyngby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Kongens Lyngby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Kongens Lyngby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Kongens Lyngby.

Hvor meget koster en bolig i Kongens Lyngby ?

Prisen på en bolig i Kongens Lyngby afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Kongens Lyngby.