Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Odense NV

Du har søgt efter boliger til leje i Odense NV.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter boliger til leje i Odense NV.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejebolig i Odense NV

Området grænser op til centrum og beliggende mellem Odense V og Odense N. Mindre bydele er Korup, Tarup og Pårup. Tarup ligger ca 7 km fra centrum og huser det 2. største shoppingcenter i Odense. Korup området ligger en anelse længere ude, men tilbyder alt til børnefamilier i form af indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og levende foreiningsliv

 

Find lejebolig i Odense NV

Leder du efter en lejebolig i Odense NV? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Odense NV der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Odense NV - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Odense NV , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Odense NV

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Odense NV. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Odense NV der matcher dine søgekriterier.