Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Huse til leje i Odense NV

Find et hus til leje i Odense NV på listen herunder med ledige huse til leje i Odense NV. Vi har samlet næsten alle huse i Odense NV, så hvis du leder efter et hus i Odense NV, er du kommet til det rigtige sted. Find din villa til leje i Odense NV her. God fornøjelse. Mere info om huse til leje i Odense NV.

Lav en boligagent for dit nye hus her

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående boliger, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Hvad er et hus?

Der findes mange forskellige typer huse, alt efter hvad man er på udkig efter. De mest almindelige typer huse er parcelhuse, villaer, nedlagte landbrug og rækkehuse. Parcelhuset, som er et enfamilieshus på egen grund, er den mest almindelige type hus i Danmark. De fleste huse er ejerboliger, men det er også muligt at finde huse til leje. Hvis du lejer et hus, er vigtigt at undersøge, hvad der er inkluderet i lejeaftalen, så du ved, hvad du får for pengene og hvilke forpligtelser du har.

Det er ofte børnefamilier der vælger at bo i hus, da de har brug for plads til mange mennesker. Også familier med hund har glæde af et hus, hvor hunden kan løbe frit i haven.

Hus til leje i Odense NV

Hvis du søger et hus til leje i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find et nyt hus til leje i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter et hus til leje i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere husene, så du ser de mest relevante huse først.

Når du leder efter et hus til leje i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på husmarkedet og hvilken type hus til leje i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer huse til leje i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Odense NV, lejlighed til leje i Odense NV, værelse til leje i Odense NV, hus til leje i Odense NV, villa til leje i Odense NV, rækkehus til leje i Odense NV eller studiebolig til leje i Odense NV.

Guide: Sådan finder du et hus i Odense NV

Har du brug for hjælp til at finde et hus i Odense NV? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, boliger, lejebolig eller lejeboliger i Odense NV. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte hus i Odense NV!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal huset være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense NV skal beliggenheden være - skal huset ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal huset være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal huset ligge på? Skal huset ligge i naturskønne omgivelser? Skal huset ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav.

2. Søg på nettet efter et hus i Odense NV

Der er mange gode hjemmesider med ledige huse til leje, hvor du kan søge efter huse i Odense NV.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links:ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejlighed til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejligheder på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Odense NV. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Odense NV, kan du gøre det via disse links: Bolig i Odense NV, lejebolig i Odense NV, lejlighed i Odense NV, værelse i Odense NV, lejelejlighed i Odense NV, hus i Odense NV, studiebolig i Odense NV, villa i Odense NV, rækkehus i Odense NV, roomie i Odense NV, boliger i Odense NV, lejeboliger i Odense NV, lejligheder i Odense NV, værelser i Odense NV, lejelejligheder i Odense NV, studieboliger i Odense NV, villaer i Odense NV, rækkehuse i Odense NV, huse i Odense NV, bolig til leje i Odense NV, lejlighed til leje i Odense NV, værelse til leje i Odense NV, hus til leje i Odense NV, villa til leje i Odense NV, rækkehus til leje i Odense NV, studiebolig til leje i Odense NV, boliger til leje i Odense NV, lejligheder til leje i Odense NV, værelser til leje i Odense NV, huse til leje i Odense NV, villaer til leje i Odense NV, rækkehuse til leje i Odense NV, studieboliger til leje i Odense NV, ledige boliger i Odense NV, ledige lejeboliger i Odense NV, ledige lejligheder i Odense NV, ledige værelser i Odense NV, ledige lejelejligheder i Odense NV, ledige studieboliger i Odense NV, ledige villaer i Odense NV, ledige rækkehuse i Odense NV, boligportal Odense NV, boligportalen Odense NV, roommate i Odense NV og ledige huse i Odense NV.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet et hus i Odense NV, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje huset. Du kan også bede om at få en fremvisning af huset, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye hus i Odense NV, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i huset, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje huset. Hvis udlejeren vil udleje et hus, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på huset eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold:

- Overfør aldrig depositum/husleje for huset til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for huset til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for huset, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for huset, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje det pågældende hus.

- Overfør aldrig depositum/husleje for huset, før du har fået huset fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye hus. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Hus i Odense NV

Hvis du søger et hus i Odense NV, bør du starte din hussøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find dit nye hus i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type hus i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge søgefilteret til at sortere husene, så du ser de mest relevante huse først.

Når du leder efter et nyt hus i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type hus i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer huse i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig i Odense NV, lejebolig i Odense NV, lejlighed i Odense NV, værelse i Odense NV, lejelejlighed i Odense NV, studiebolig i Odense NV, villa i Odense NV, rækkehus i Odense NV eller hus i Odense NV.

Vi har stort set alle typer huse: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Huse i Odense NV

Hvis du søger huse i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye huse i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter huse i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere husene, så du ser de mest relevante huse først.

Når du leder efter huse i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på husmarkedet og hvilke type huse i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer huse i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Odense NV, lejligheder i Odense NV, værelser i Odense NV, huse i Odense NV, villaer i Odense NV, rækkehuse i Odense NV eller studieboliger i Odense NV.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Huse til leje i Odense NV

Hvis du søger huse til leje i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye huse til leje i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter huse til leje i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere husene, så du ser de mest relevante huse først.

Når du leder efter huse til leje i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på husmarkedet og hvilket type hus til leje i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer huse til leje i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Odense NV, lejligheder til leje i Odense NV, værelser til leje i Odense NV, huse til leje i Odense NV, villaer til leje i Odense NV, rækkehuse til leje i Odense NV eller studieboliger til leje i Odense NV.

Ledige huse i Odense NV

Hvis du søger ledige huse i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige huse i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige huse i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere husene, så du ser de mest relevante huse først.

Når du leder efter ledige huse i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige huse i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer ledige huse i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger ledige boliger i Odense NV, ledige lejeboliger i Odense NV, ledige lejligheder i Odense NV, ledige værelser i Odense NV, ledige lejelejligheder i Odense NV, ledige studieboliger i Odense NV, ledige villaer i Odense NV, ledige rækkehuse i Odense NV eller ledige huse i Odense NV.

Villa til leje i Odense NV
Hvis du søger en villa i Odense NV, bør du starte din søgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din villa til leje i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type villa i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge søgefilteret til at sortere villaerne, så du ser de mest relevante villaer først.

Når du leder efter en villa til leje i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type villa i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer villaer i Odense NV, og du kan med fordel anvende os når du søger villa til leje i Odense NV
Vi har stort set alle typer huse: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værd at vide når du søger hus i Odense NV

Odense NV er en af de mindre bydele i Odense, og dette afspejler sig også i dens befolkningstal. I 2010 blev der kun registeret 1.374 indbyggere i bydelen. Dette tal er dog steget en smule siden da, og i 2016 blev der registeret 1.393 indbyggere.

Odense NV har ikke rigtig nogen kendte seværdigheder, men bydelen byder dog på en række grønne områder og parker. Blandt andet kan man finde Pårup Skov, som er en af de største skove i Odense. Pårup Skov er et rigtigt dejligt område at tage på en lang gåtur eller løbetur, og det er også et populært område for mountainbikere.

Hvis man bor i Odense NV, er man ikke langt fra nogle af de andre bydele i Odense. På gåafstand ligger man for eksempel fra Odense V, hvor man kan finde en række forskellige butikker og spisesteder.

Boligsøgning i Odense NV?

I Odense NV er efterspørgslen ikke på samme niveau som tættere i Odense centrum, derfor er priserne på boliger og huslejen på værelser ikke på et astronomisk niveau. Med en adresse i 5210 Odense NV ser man også lave ejerudgifter. Hvis man altid har gået og drømt om en villa eller et rækkehus, er der altså god sandsynlighed for det i enten Tarup, Korup eller et andet sted i bydelen.

Men om end man er til salg eller leje kan der altså findes areal og m2 til enhver familie eller single i Odense NV.

Vigtige steder i Odense NV?

Hvis man følger Rugårdsvej fra Odense centrum og mod vest kommer man hele vejen gennem Odense NV. I enden af Odense NV havner man i Korup, som er et god alternativ til dem som er splittet om land og by. Her har man åbne arealer af natur og stilhed omkring sig, blandt andet Hole Skov, men muligheden for transport til byen er overskuelig.

Transport i Odense NV

Rugårdsvej er knudepunkt for transport til og fra Odense NV. Det mest almindelige transportmiddel er bus, som har flere ruter, der forbinder de forskellige dele af byen. Der er også togforbindelser til andre dele af og de fleste af de vigtigste stationer ligger i Odense NV.

Der er også mange cykelstier i området, som gør det nemt og sikkert at cykle rundt. Der er også mange parkeringspladser, hvor man kan parkere sin bil, hvis man foretrækker at køre.

Odense NV er også et godt sted at gå. Der er mange små gader og stier, som er ideelle til en hyggelig gåtur. Det er også et godt sted at tage en taxa, hvis man ønsker at komme hurtigt frem.

Veje med ledige boliger i Odense NV
Information om kommunen