Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejebolig i Odense NV

Find ledige lejeboliger i Odense NV på listen med boliger til leje i Odense NV herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Odense NV, så hvis du leder efter en bolig til leje i Odense NV er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Odense NV nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Odense NV.

Få besked om nye ledige lejeboliger i Odense NV

4 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Odense NV over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Odense NV over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Odense NV på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Odense NV der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Odense NV der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense NV over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense NV over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense NV over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
28. september 2023 1 0 0
27. september 2023 1 0 1
26. september 2023 2 1 1
25. september 2023 2 1 0
24. september 2023 2 0 0
23. september 2023 2 0 0
22. september 2023 2 0 0
21. september 2023 2 0 1
20. september 2023 3 0 0
19. september 2023 3 0 0
18. september 2023 3 0 1
17. september 2023 4 0 0
16. september 2023 4 0 0
15. september 2023 4 0 0
14. september 2023 4 0 0
13. september 2023 4 0 0
12. september 2023 4 0 0
11. september 2023 4 0 0
10. september 2023 4 0 0
9. september 2023 4 0 0
8. september 2023 4 0 0
7. september 2023 4 0 0
6. september 2023 4 0 0
5. september 2023 4 0 0
4. september 2023 4 0 0
3. september 2023 4 0 0
2. september 2023 4 0 0
1. september 2023 4 0 0
31. august 2023 4 0 0
30. august 2023 4 0 0
29. august 2023 4 0 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Odense NV

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Odense NV. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense NV over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense NV over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense NV over tid.

I alt
Antal ledige boliger 4
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 282

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en lejebolig?

En lejebolig er en bolig, som du lejer i stedet for at købe. Det kan være en lejlighed, et hus, et værelse eller et rækkehus. Det er en fleksibel løsning, som giver dig mulighed for at bo i et bestemt område, uden at du skal binde dig til at købe en bolig.

Når du lejer en bolig, betaler du en månedlig leje afhængigt af størrelse, beliggenhed og andre faktorer. Når du lejer en bolig, er det vigtigt at læse lejekontrakten grundigt, så du ved, hvad der er inkluderet i lejen og hvilke forpligtelser du har som lejer.

Der er mange fordele ved at leje en bolig. For det første kan det være billigere andre boligformer. Det betyder, at du kan spare penge og bruge dem på andre ting. For det andet kan det være lettere at flytte, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at sælge din bolig, før du flytter. For det tredje får du i mange lejeboliger hjælp fra udlejeren eller ejendomsselskabet, hvis der er problemer med lejemålet, såsom vandrør der springer, stoppede afløb osv.

Alt i alt er leje af en bolig en god løsning for dem, der ønsker fleksibilitet og ikke ønsker at binde sig til et sted. En bolig til leje kan være en billigere løsning end andre boligformer, og det er let og fleksibelt at flytte igen, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at finde en køber, men blot skal opsige lejemålet og flytte til en ny bolig når lejeperioden udløber.

Lejeboliger i Odense NV

Når du leder efter en ny lejebolig i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejebolig i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger lejlighed i Odense NV, værelse i Odense NVhus i Odense NV eller rækkehus i Odense NV.

Guide: Sådan finder du en lejebolig i Odense NV

Har du brug for hjælp til at finde en lejebolig i Odense NV? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en lejebolig i Odense NV. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejebolig i Odense NV!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for en lejebolig, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Odense NV. Hvor mange m2 skal lejeboligen være? Skal det være et værelse, en lejlighed, en studiebolig eller et hus? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense NV skal beliggenheden være - skal lejeboligen ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal boligen ligge på? Skal boligen ligge i et urbant miljø eller naturskønne omgivelser? Skal boligen ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejebolig i Odense NV

Der er mange gode hjemmesider med ledige boliger til leje, hvor du kan søge efter lejeboliger i Odense NV.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejebolig til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejeboliger på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Odense NV.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en bolig i Odense NV, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje boligen. Du kan også bede om at få en fremvisning af boligen, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejebolig i Odense NV, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En lejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i boligen, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på boligen eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejebolig.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har fået boligen fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye bolig. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter lejebolig i Odense NV

Når du leder efter lejeboliger i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på lejeboligmarkedet og hvilke type lejeboliger i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Odense NV, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Bolig til leje i Odense NV

Hvis du søger en bolig til leje i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny bolig til leje i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bolig til leje i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere boligerne, så du ser de mest relevante boliger først.

Når du leder efter en bolig til leje i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type bolig til leje i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer bolig til leje i Odense NV, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer lejeboliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Boligportalen for Odense NV

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Odense NV er Boligdeal.dk et rigtig godt valg, da Boligdeal.dk er boligportalen for Odense NV, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Boligdeal.dk er med andre ord boligportalen for Odense NV, der samler alle ledige lejeboliger i Odense NV ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en ny lejebolig ledig i Odense NV et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Odense NV.

Værd at vide når du søger lejebolig i Odense NV

Odense NV er en af de mindre bydele i Odense, og dette afspejler sig også i dens befolkningstal. I 2010 blev der kun registeret 1.374 indbyggere i bydelen. Dette tal er dog steget en smule siden da, og i 2016 blev der registeret 1.393 indbyggere.

Odense NV har ikke rigtig nogen kendte seværdigheder, men bydelen byder dog på en række grønne områder og parker. Blandt andet kan man finde Pårup Skov, som er en af de største skove i Odense. Pårup Skov er et rigtigt dejligt område at tage på en lang gåtur eller løbetur, og det er også et populært område for mountainbikere.

Hvis man bor i Odense NV, er man ikke langt fra nogle af de andre bydele i Odense. På gåafstand ligger man for eksempel fra Odense V, hvor man kan finde en række forskellige butikker og spisesteder.

Boligsøgning i Odense NV?

I Odense NV er efterspørgslen ikke på samme niveau som tættere i Odense centrum, derfor er priserne på boliger og huslejen på værelser ikke på et astronomisk niveau. Med en adresse i 5210 Odense NV ser man også lave ejerudgifter. Hvis man altid har gået og drømt om en villa eller et rækkehus, er der altså god sandsynlighed for det i enten Tarup, Korup eller et andet sted i bydelen.

Men om end man er til salg eller leje kan der altså findes areal og m2 til enhver familie eller single i Odense NV.

Vigtige steder i Odense NV?

Hvis man følger Rugårdsvej fra Odense centrum og mod vest kommer man hele vejen gennem Odense NV. I enden af Odense NV havner man i Korup, som er et god alternativ til dem som er splittet om land og by. Her har man åbne arealer af natur og stilhed omkring sig, blandt andet Hole Skov, men muligheden for transport til byen er overskuelig.

Transport i Odense NV

Rugårdsvej er knudepunkt for transport til og fra Odense NV. Det mest almindelige transportmiddel er bus, som har flere ruter, der forbinder de forskellige dele af byen. Der er også togforbindelser til andre dele af og de fleste af de vigtigste stationer ligger i Odense NV.

Der er også mange cykelstier i området, som gør det nemt og sikkert at cykle rundt. Der er også mange parkeringspladser, hvor man kan parkere sin bil, hvis man foretrækker at køre.

Odense NV er også et godt sted at gå. Der er mange små gader og stier, som er ideelle til en hyggelig gåtur. Det er også et godt sted at tage en taxa, hvis man ønsker at komme hurtigt frem.

Veje med ledige boliger i Odense NV
Information om kommunen