Lejebolig i Odense SØ

Find ledige lejeboliger i Odense SØ på listen med boliger til leje i Odense SØ herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Odense SØ, så hvis du leder efter en bolig til leje i Odense SØ er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Odense SØ nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Odense SØ.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
77 boliger fundet
1 2 3 4 5

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Odense SØ over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Odense SØ over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Odense SØ på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Odense SØ der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Odense SØ der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense SØ over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense SØ over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense SØ over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
23. februar 2024 67 1 1
22. februar 2024 67 4 2
21. februar 2024 65 1 2
20. februar 2024 66 0 0
19. februar 2024 66 0 0
18. februar 2024 66 0 0
17. februar 2024 66 0 1
16. februar 2024 67 1 1
15. februar 2024 67 1 0
14. februar 2024 66 0 0
13. februar 2024 66 2 2
12. februar 2024 66 1 0
11. februar 2024 65 0 2
10. februar 2024 67 3 3
9. februar 2024 67 1 4
8. februar 2024 70 3 3
7. februar 2024 71 2 0
6. februar 2024 69 1 0
5. februar 2024 68 1 0
4. februar 2024 67 0 0
3. februar 2024 67 1 1
2. februar 2024 67 1 1
1. februar 2024 67 4 1
31. januar 2024 64 1 3
30. januar 2024 66 0 0
29. januar 2024 66 0 0
28. januar 2024 66 0 0
27. januar 2024 66 4 3
26. januar 2024 65 0 0
25. januar 2024 65 0 3
24. januar 2024 68 2 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Odense SØ

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Odense SØ. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense SØ over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense SØ over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense SØ over tid.

I alt
Antal ledige boliger 77
Antal nye boliger siden i går 1
Antal udlejede boliger siden i går 1
Ledige m2 i alt 6.204

Lejebolig i Odense SØ

Når du skal finde en lejebolig i Odense SØ kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Odense SØ, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Odense SØ via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Odense SØ

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Odense SØ ved at trykke på linket.

Hus til leje i Odense SØ

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Odense SØ ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Odense SØ

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Odense SØ ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Odense SØ

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Odense SØ ved at trykke på linket.

Studiebolig i Odense SØ

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Odense SØ ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Odense SØ

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Odense SØ, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Odense SØ med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Odense SØ, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Odense SØ

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Odense SØ, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Odense SØ

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Odense SØ?

Har du ledige boliger til leje i Odense SØ, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Odense SØ. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Odense SØ, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er Odense SØ?

Odense SØ er den sydøstlige del af Odense. 5220 Odense sø er et af de mest populære boligområder i Odense. Her finder man både byområder som Blangstedgård og Holluf-områderne. Odense SØ omfatter både bebyggede byområder med gode transportforbindelser, men også en masse åbne naturområder, blandt andet ved Hollufgård Park og Sanderumgaard.

Boligsøgning i Odense SØ?

Odense SØ er et populært område at bo i, og der er derfor mange boliger til salg. Det er muligt at finde både lejligheder, villaer og rækkehuse til salg i området. Der er også mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag. Det er også muligt at finde andelsboliger og ældreboliger i området.

Vigtige steder i Odense SØ?

Odense SØ har et virvar af motorvej, hovedveje og lignende, det er blandt andet her, man kører gennem når man kører fra Sjælland til Jylland, eller modsat, via E20 motorveje. Derudover ligger hovedvejene Østre Ringvej og Ørbækvej som forbinder bydelen med Odense NØ og Odense C. Niels Bohrs Alle er en vej som går fra øst og gennem Odense SØ til Odense M.

Transport i Odense SØ

Odense SØ er godt forbundet med offentlig transport. Der er flere buslinjer som kører gennem området, og der er også en togstation, som gør det muligt at komme til og fra Odense SØ. Det er også muligt at komme til og fra Odense SØ med cykel, da der er flere cykelstier i området.