Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejligheder til leje i Odense SØ

Find en lejlighed til leje i Odense SØ på listen herunder med lejligheder til leje i Odense SØ. Vi har samlet næsten alle lejelejligheder i Odense SØ, så hvis du leder efter en lejlighed til leje i Odense SØ er du kommet til det rigtige sted. Find din lejelejlighed i Odense SØ nu. God fornøjelse. Mere info om lejligheder til leje i Odense SØ.

Lav en boligagent for din nye lejlighed her

48 boliger fundet
1 2 3 >

Hvad er en lejlighed?

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen og have adgang til offentlig transport. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at bo tæt på andre mennesker.

Det er ofte billigere at bo i lejlighed end i hus, men det har også nogle ulemper. For eksempel er der ofte begrænsninger på, hvor meget du kan ændre på din lejlighed. Derudover er der ofte begrænsninger på, hvor meget støj du kan lave.

Som lejer i en lejlighed har du ret til at bebo lejligheden og bruge faciliteter i ejendommen som fx loftsrum og gårdhave. Du er ansvarlig for at holde lejligheden i rimelig stand, og betale husleje til tiden.

Nogle af de mest almindelige typer er en-værelses lejligheder, to-værelses lejligheder og tre-værelses lejligheder. Der findes også større lejligheder, såsom fire-værelses lejligheder, fem-værelses lejligheder og helt op til seks-værelses lejligheder eller mere.

Lejlighed i Odense SØ

Hvis du søger en lejlighed i Odense SØ, bør du starte din lejlighedsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejlighed i Odense SØ ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type lejlighed i Odense SØ til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter en ny lejlighed i Odense SØ, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejlighed i Odense SØ, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder i Odense SØ, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig i Odense SØ, lejebolig i Odense SØ, lejlighed i Odense SØ, værelse i Odense SØ, lejelejlighed i Odense SØ, hus i Odense SØ, studiebolig i Odense SØ, villa i Odense SØ, rækkehus i Odense SØ, roommate i Odense SØ eller roomie i Odense SØ.

Vi har stort set alle typer lejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Guide: Sådan finder du en lejlighed i Odense SØ

Har du brug for hjælp til at finde en lejlighed i Odense SØ? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, lejebolig eller lejeboliger i Odense SØ. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejlighed i Odense SØ!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal lejligheden være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense SØ skal beliggenheden være - skal lejligheden ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lejligheden ligge på? Skal lejligheden ligge i naturskønne omgivelser? Skal lejligheden ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav.

2. Søg på nettet efter lejlighed i Odense SØ

Der er mange gode hjemmesider med ledige lejligheder til leje, hvor du kan søge efter lejligheder i Odense SØ.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links:ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejlighed til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejligheder på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Odense SØ. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Odense SØ, kan du gøre det via disse links: Bolig i Odense SØ, lejebolig i Odense SØ, lejlighed i Odense SØ, værelse i Odense SØ, lejelejlighed i Odense SØ, hus i Odense SØ, studiebolig i Odense SØ, villa i Odense SØ, rækkehus i Odense SØ, roomie i Odense SØ, boliger i Odense SØ, lejeboliger i Odense SØ, lejligheder i Odense SØ, værelser i Odense SØ, lejelejligheder i Odense SØ, studieboliger i Odense SØ, villaer i Odense SØ, rækkehuse i Odense SØ, huse i Odense SØ, bolig til leje i Odense SØ, lejlighed til leje i Odense SØ, værelse til leje i Odense SØ, hus til leje i Odense SØ, villa til leje i Odense SØ, rækkehus til leje i Odense SØ, studiebolig til leje i Odense SØ, boliger til leje i Odense SØ, lejligheder til leje i Odense SØ, værelser til leje i Odense SØ, huse til leje i Odense SØ, villaer til leje i Odense SØ, rækkehuse til leje i Odense SØ, studieboliger til leje i Odense SØ, ledige boliger i Odense SØ, ledige lejeboliger i Odense SØ, ledige lejligheder i Odense SØ, ledige værelser i Odense SØ, ledige lejelejligheder i Odense SØ, ledige studieboliger i Odense SØ, ledige villaer i Odense SØ, ledige rækkehuse i Odense SØ, boligportal Odense SØ, boligportalen Odense SØ, roommate i Odense SØ og ledige huse i Odense SØ.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en lejlighed i Odense SØ, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje lejligheden. Du kan også bede om at få en fremvisning af lejligheden, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejlighed i Odense SØ, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i lejligheden, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lejligheden eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden til en bank uden for dit eget land.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden til en person, som du ikke har mødt fysisk.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejlighed.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har fået lejligheden fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye lejlighed. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Lejligheder i Odense SØ

Hvis du søger lejligheder i Odense SØ, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejligheder i Odense SØ ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter lejligheder i Odense SØ til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejligheder i Odense SØ, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilke type lejligheder i Odense SØ, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder i Odense SØ, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Odense SØ, lejeboliger i Odense SØ, lejligheder i Odense SØ, værelser i Odense SØ, lejelejligheder i Odense SØ, studieboliger i Odense SØ, villaer i Odense SØ, rækkehuse i Odense SØ eller huse i Odense SØ.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Lejligheder til leje i Odense SØ

Hvis du søger lejligheder til leje i Odense SØ, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejligheder til leje i Odense SØ ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter lejligheder til leje i Odense SØ til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejligheder til leje i Odense SØ, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejligheder til leje i Odense SØ, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder til leje i Odense SØ, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Odense SØ, lejligheder til leje i Odense SØ, værelser til leje i Odense SØ, huse til leje i Odense SØ, villaer til leje i Odense SØ, rækkehuse til leje i Odense SØ eller studieboliger til leje i Odense SØ.

Vi har stort set alle typer lejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Lejlighed til leje i Odense SØ

Hvis du søger en lejlighed til leje i Odense SØ, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny lejlighed til leje i Odense SØ ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en lejlighed til leje i Odense SØ til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter en lejlighed til leje i Odense SØ, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejlighed til leje i Odense SØ, du præcist søger. Der findes alle typer lejlighed til leje i Odense SØ, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Odense SØ, lejlighed til leje i Odense SØ, værelse til leje i Odense SØ, hus til leje i Odense SØ, villa til leje i Odense SØ, rækkehus til leje i Odense SØ eller studiebolig til leje i Odense SØ.

Ledige lejligheder i Odense SØ

Hvis du søger ledige lejligheder i Odense SØ, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige lejligheder i Odense SØ ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige lejligheder i Odense SØ til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter ledige lejligheder i Odense SØ, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige lejligheder i Odense SØ, du præcist søger. Der findes alle typer ledige lejligheder i Odense SØ, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger ledige boliger i Odense SØ, ledige lejeboliger i Odense SØ, ledige lejligheder i Odense SØ, ledige værelser i Odense SØ, ledige lejelejligheder i Odense SØ, ledige studieboliger i Odense SØ, ledige villaer i Odense SØ, ledige rækkehuse i Odense SØ eller ledige huse i Odense SØ.

Lejelejlighed i Odense SØ

Hvis du søger lejelejlighed i Odense SØ, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejelejlighed i Odense SØ ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en lejelejlighed i Odense SØ til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejelejlighed i Odense SØ, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejelejlighed i Odense SØ, du præcist søger. Der findes alle typer lejelejligheder i Odense SØ, og du kan med fordel anvende os, når du søger lejelejlighed i Odense SØ.

Vi har stort set alle typer lejelejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Hvad er Odense SØ?

Odense SØ er den sydøstlige del af Odense. 5220 Odense sø er et af de mest populære boligområder i Odense. Her finder man både byområder som Blangstedgård og Holluf-områderne. Odense SØ omfatter både bebyggede byområder med gode transportforbindelser, men også en masse åbne naturområder, blandt andet ved Hollufgård Park og Sanderumgaard.

Boligsøgning i Odense SØ?

Odense SØ er et populært område at bo i, og der er derfor mange boliger til salg. Det er muligt at finde både lejligheder, villaer og rækkehuse til salg i området. Der er også mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag. Det er også muligt at finde andelsboliger og ældreboliger i området.

Vigtige steder i Odense SØ?

Odense SØ har et virvar af motorvej, hovedveje og lignende, det er blandt andet her, man kører gennem når man kører fra Sjælland til Jylland, eller modsat, via E20 motorveje. Derudover ligger hovedvejene Østre Ringvej og Ørbækvej som forbinder bydelen med Odense NØ og Odense C. Niels Bohrs Alle er en vej som går fra øst og gennem Odense SØ til Odense M.

Transport i Odense SØ

Odense SØ er godt forbundet med offentlig transport. Der er flere buslinjer som kører gennem området, og der er også en togstation, som gør det muligt at komme til og fra Odense SØ. Det er også muligt at komme til og fra Odense SØ med cykel, da der er flere cykelstier i området.

Veje med ledige boliger i Odense SØ
Information om kommunen