Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Odense NV

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Odense NV. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i Odense NV lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om lejligheder til leje i Odense NV
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Odense NV. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i Odense NV lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om lejligheder til leje i Odense NV

Værd at vide når du søger lejlighed i Odense NV


Området grænser op til centrum og beliggende mellem Odense V og Odense N. Mindre bydele er Korup, Tarup og Pårup. Tarup ligger ca 7 km fra centrum og huser det 2. største shoppingcenter i Odense. Korup området ligger en anelse længere ude, men tilbyder alt til børnefamilier i form af indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og levende foreiningsliv


Find lejlighed til leje i Odense NV på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Odense NV, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Odense NV, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Odense NV . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Odense NV herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Odense NV end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Odense NV

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Odense NV. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Odense NV der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Odense NV?

I Odense NV finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Odense NV ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense NV kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Odense NV ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Odense NV.

Hvor meget koster en bolig i Odense NV ?

Prisen på en bolig i Odense NV afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Odense NV.