Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Odense NV

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Odense NV.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i Odense NV
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Odense NV.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i Odense NV
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed i Odense NV

Området grænser op til centrum og beliggende mellem Odense V og Odense N. Mindre bydele er Korup, Tarup og Pårup. Tarup ligger ca 7 km fra centrum og huser det 2. største shoppingcenter i Odense. Korup området ligger en anelse længere ude, men tilbyder alt til børnefamilier i form af indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og levende foreiningsliv

 

Find lejlighed til leje i Odense NV på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Odense NV, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Odense NV . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Odense NV herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense NV end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Odense NV

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Odense NV. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Odense NV der matcher dine søgekriterier.