Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejebolig i Kolding

Find ledige lejeboliger i Kolding på listen med boliger til leje i Kolding herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Kolding, så hvis du leder efter en bolig til leje i Kolding er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Kolding nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Kolding.

Få besked om nye ledige lejeboliger i Kolding

483 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Kolding over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Kolding over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Kolding på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Kolding der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Kolding der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Kolding over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Kolding over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Kolding over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
28. september 2023 483 4 3
27. september 2023 482 12 16
26. september 2023 486 7 3
25. september 2023 482 0 4
24. september 2023 486 6 7
23. september 2023 487 4 0
22. september 2023 483 5 6
21. september 2023 484 11 4
20. september 2023 477 13 27
19. september 2023 491 1 0
18. september 2023 490 1 7
17. september 2023 496 0 3
16. september 2023 499 2 1
15. september 2023 498 3 8
14. september 2023 503 15 12
13. september 2023 500 6 4
12. september 2023 498 1 1
11. september 2023 498 0 5
10. september 2023 503 0 1
9. september 2023 504 0 1
8. september 2023 505 13 19
7. september 2023 511 10 5
6. september 2023 506 1 5
5. september 2023 510 20 24
4. september 2023 514 20 3
3. september 2023 497 9 9
2. september 2023 497 7 1
1. september 2023 491 6 1
31. august 2023 486 11 15
30. august 2023 490 8 8
29. august 2023 490 4 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Kolding

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Kolding. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Kolding over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Kolding over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Kolding over tid.

I alt
Antal ledige boliger 483
Antal nye boliger siden i går 4
Antal udlejede boliger siden i går 3
Ledige m2 i alt 226.831

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en lejebolig?

En lejebolig er en bolig, som du lejer i stedet for at købe. Det kan være en lejlighed, et hus, et værelse eller et rækkehus. Det er en fleksibel løsning, som giver dig mulighed for at bo i et bestemt område, uden at du skal binde dig til at købe en bolig.

Når du lejer en bolig, betaler du en månedlig leje afhængigt af størrelse, beliggenhed og andre faktorer. Når du lejer en bolig, er det vigtigt at læse lejekontrakten grundigt, så du ved, hvad der er inkluderet i lejen og hvilke forpligtelser du har som lejer.

Der er mange fordele ved at leje en bolig. For det første kan det være billigere andre boligformer. Det betyder, at du kan spare penge og bruge dem på andre ting. For det andet kan det være lettere at flytte, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at sælge din bolig, før du flytter. For det tredje får du i mange lejeboliger hjælp fra udlejeren eller ejendomsselskabet, hvis der er problemer med lejemålet, såsom vandrør der springer, stoppede afløb osv.

Alt i alt er leje af en bolig en god løsning for dem, der ønsker fleksibilitet og ikke ønsker at binde sig til et sted. En bolig til leje kan være en billigere løsning end andre boligformer, og det er let og fleksibelt at flytte igen, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at finde en køber, men blot skal opsige lejemålet og flytte til en ny bolig når lejeperioden udløber.

Lejeboliger i Kolding

Når du leder efter en ny lejebolig i Kolding, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejebolig i Kolding, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Kolding, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger lejlighed i Kolding, værelse i Koldinghus i Kolding eller rækkehus i Kolding.

Guide: Sådan finder du en lejebolig i Kolding

Har du brug for hjælp til at finde en lejebolig i Kolding? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en lejebolig i Kolding. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejebolig i Kolding!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for en lejebolig, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Kolding. Hvor mange m2 skal lejeboligen være? Skal det være et værelse, en lejlighed, en studiebolig eller et hus? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kolding skal beliggenheden være - skal lejeboligen ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal boligen ligge på? Skal boligen ligge i et urbant miljø eller naturskønne omgivelser? Skal boligen ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejebolig i Kolding

Der er mange gode hjemmesider med ledige boliger til leje, hvor du kan søge efter lejeboliger i Kolding.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejebolig til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejeboliger på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Kolding.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en bolig i Kolding, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje boligen. Du kan også bede om at få en fremvisning af boligen, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejebolig i Kolding, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En lejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i boligen, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på boligen eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejebolig.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har fået boligen fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye bolig. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter lejebolig i Kolding

Når du leder efter lejeboliger i Kolding, er det vigtigt at være skarp på lejeboligmarkedet og hvilke type lejeboliger i Kolding, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Kolding, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Bolig til leje i Kolding

Hvis du søger en bolig til leje i Kolding, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny bolig til leje i Kolding ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bolig til leje i Kolding til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere boligerne, så du ser de mest relevante boliger først.

Når du leder efter en bolig til leje i Kolding, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type bolig til leje i Kolding, du præcist søger. Der findes alle typer bolig til leje i Kolding, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer lejeboliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Boligportalen for Kolding

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Kolding er Boligdeal.dk et rigtig godt valg, da Boligdeal.dk er boligportalen for Kolding, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Boligdeal.dk er med andre ord boligportalen for Kolding, der samler alle ledige lejeboliger i Kolding ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en ny lejebolig ledig i Kolding et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Kolding.

Værd at vide når du søger lejebolig i Kolding

Kolding ligger i den sydlige del af Jylland ud til Kolding Fjord. Kolding er nærmest omgivet af vand, da byen både ligger op til fjorden, åer og søer. I Kolding er man vild med vand, og der er utallige vandaktiviteter at foretage sig.

Du kan bl.a. vælge at udforske livet under vandoverfladen og dykke ned og få indblik i den forunderlige verden, som ligger nede i havets dyb. Du kan også vælge at nyde en dag på vandet enten ved at leje en båd eller blot en hyggelig lille kano. Ellers kan du tage det sikre valg, og nyde en dejlig dag i solen på stranden i Kolding.

Kolding har en helt masse grønne oaser inde for byens grænser. Du har derfor rig mulighed for at kombinere det kulturelle og aktivitetsrige byliv med den helt stille og smukke natur. Du kan besøge en af de mange parker, eller have en aktiv dag imens du nyder naturen. Ved at besøge Funky Monkey Park kan du nyde en dags sjov i trætoppene, hvor du tester dit mod i de mange forskellige udfordringsbaner, du vil møde i trætoppene. Parken leverer med garanti sjov for både børn og voksne, da der er flere forskellige sværhedsgrader.

Kolding byder naturligvis også på en masse butikker, restauranter, cafeer, museer, osv.

Find lejebolig i Kolding: Du kan se stort set alle lejeboliger - ledige lejligheder og huse til leje - i Kolding på denne liste.Med en bolig i Kolding har du bopæl tæt ved vandet. Kolding byder derudover på skønne naturområder og sjove aktivitetstilbud herunder Funky Monkey Park, der hvert år tiltrækker mange besøgende.

Veje med ledige boliger i Kolding
Information om kommunen