Filtrér søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Filtrer søgningSøg

Hus til leje i Kongens Lyngby

Find hus til leje i Kongens Lyngby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Kongens Lyngby og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Kongens Lyngby. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig i Kongens Lyngby for at få yderligere info om din nye lejebolig i i Kongens Lyngby. Vi er den store søgemaskine og portal på området, så du kan trygt starte din søgning her. God fornøjelse.

Du har søgt efter Huse til leje i Kongens Lyngby.
Mere info om Huse til leje i Kongens Lyngby
Du har søgt efter Huse til leje i Kongens Lyngby.
Mere info om Huse til leje i Kongens Lyngby

 

Få besked, når der udbydes en ny ledig lejebolig i Kongens Lyngby

Vil du have hjælp til at finde din nye lejebolig i Kongens Lyngby, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid række ud til os via mail support@boligdeal.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du får hurtigt svar. Du kan også oprette en søgeagent på Boligdeal.dk, så sørger vi for at du får besked hver gang, der udbydes en ny offentlig tilgængelig lejebolig i Kongens Lyngby.

Hus i Kongens Lyngby

Hvis du leder efter hus i Kongens Lyngby, kan du bruge filteret herover og så trykke på det søgeresultat som du er interesseret i at få yderligere info om. Når du lejer hus i Kongens Lyngby, skal du altid være opmærksom på at få en advokat til at kigge lejekontrakten igennem, så du ikke betaler for stor en husleje eller får en for stor ekstraudgift den dag, du fraflytter. Hvis du ikke finder hus i Kongens Lyngby, kan du altid kigge efter hus i tilstødende områder ved at bruge vores søgefunktion til at finde din nye lejebolig.

Hus til leje i Kongens Lyngby

Når du søger  hus til leje i Kongens Lyngby, er det vigtigt at du er opmærksom på lejelovgivningen, som blandt andet ofte sætter begrænsninger på, hvad hus til leje må koste. Når du finder hus til leje i Kongens Lyngby, skal du blandt andet være opmærksom på hvad huse til leje i Kongens Lyngby med den konkrete størrelse normalt koster. Hvis du er i tvivl om hvad huse til leje i Kongens Lyngby må koste, kan du altid spørge det lokale huslejenævn i Kongens Lyngby. På den måde kan du undgå at betale for meget for  hus til leje i Kongens Lyngby.

Når du leder efter huse i Kongens Lyngby, er det desuden vigtigt at være skarp på hvilken type huse i Kongens Lyngby, du præcist søger og ønsker. Der findes alle typer lejeboliger i Kongens Lyngby, og du kan også bruge disse links til at se andre typer bolig i Kongens Lyngby: lejlighed til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby eller værelse til leje i Kongens Lyngby. Du kan gå til de mest eftertragtede søgninger ved at trykke på disse links: Lejebolig i Kongens Lyngby, lejeboliger i Kongens Lyngby, lejlighed i Kongens Lyngby, lejligheder i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby.

Huslejenævn i Kongens Lyngby

De fleste byer har et huslejenævn, som er sammensat af mennesker, som er særligt dygtige inden for lejeret og som derfor kan træffe afgørelser i lejeretlige twister. Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål i forbindelsen med lejeret eller lejeretlige twister, kan du altid kontakte dit lokale huslejenævn i Kongens Lyngby.

Boligportal for Kongens Lyngby

Når du skal finde en lejebolig, er det vigtigt, at du finder den bedste boligportal for Kongens Lyngby. Boligdeal.dk er en boligportal, der samler næsten alle offentligt udbudte lejeboliger, og benyttes derfor af mange der leder efter den bedste boligportal for Kongens Lyngby. Det er vigtigt at du benytter den bedste boligportal for Kongens Lyngby, da du dermed også sikrer dig, at du får det største udbud af lejeboliger i Kongens Lyngby.

Lejeboliger i Kongens Lyngby

Lejeboliger er boliger, som man kan leje af en udlejer. I Danmark bor mere end 40 procent i lejeboliger og det gælder også for lejeboliger i Kongens Lyngby. Typisk betaler man 3 måneders husleje i depositum forud, når man lejer lejeboliger i Kongens Lyngby. Dette beløb betales tilbage ved fraflytning, minus den del der bruges på eventuel istandsættelse. Hvis du leder efter lejeboliger i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på hvilke type lejeboliger i Kongens Lyngby, du præcist søger og ønsker. Der findes flere typer lejeboliger i Kongens Lyngby, herunder lejlighed til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby eller værelse til leje i Kongens Lyngby.

Huse i Kongens Lyngby

I Danmark deles lejeboliger op i to hovedkategorier, som er henholdsvis almene boliger, der administreres af almene boligorganisationer, og privatejede udlejningsboliger, der udlejes af privatpersoner eller ejendomsselskaber. Hvis man er på jagt efter huse i Kongens Lyngby, er det derfor en god ide at identificere hvilke huse i Kongens Lyngby, der administreres af ejendomsselskaber og hvilke huse i Kongens Lyngby, der administreres af almene boligorganisationer. Man kan tage fat i begge kategorier, når man søger huse i Kongens Lyngby, men man kan også finde en boligportal, der samler alle huse i Kongens Lyngby. Vi er en boligportal, der samler både almene og private huse i Kongens Lyngby.

Ledige huse i Kongens Lyngby

Det går utroligt hurtigt på lejeboligmarkedet, så når man skal finde ledige huse i Kongens Lyngby, er det centralt, at man finder en måde at få meget hurtig besked, når der udbydes nye ledige huse i Kongens Lyngby. Det kan man gøre på flere måder. Man kan fx skrive sig op hos ejendomsselskaberne, således at man automatisk kommer i betragtning, når de har ledige huse til leje i Kongens Lyngby. Man kan også lave en søgeagent på en boligportal i Kongens Lyngby, fx Boligdeal.dk, så får du automatisk besked, når der udbydes nye ledige huse i Kongens Lyngby.

Boligportalen for Kongens Lyngby

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Kongens Lyngby for dig er Boligdeal.dk et rigtig godt valg, da Boligdeal.dk er boligportalen for Kongens Lyngby, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Boligdeal.dk er med andre ord boligportalen for Kongens Lyngby, der samler alle ledige lejeboliger i Kongens Lyngby ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en nye lejebolig ledig i Kongens Lyngby et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Kongens Lyngby.

Huse til leje i Kongens Lyngby

Når du søger huse til leje i Kongens Lyngby, er det vigtigt at du er opmærksom på lejelovgivningen, som blandt andet ofte sætter begrænsninger på, hvad en lejlighed må koste. Når du finder huse til leje i Kongens Lyngby, skal du blandt andet være opmærksom på hvad huse til leje i Kongens Lyngby med den konkrete størrelse normalt koster. Hvis du er i tvivl om hvad huse til leje i Kongens Lyngby må koste, kan du altid spørge det lokale huslejenævn i Kongens Lyngby. På den måde kan du undgå at betale for meget for huse til leje i Kongens Lyngby. Du kan finde huse til leje i Kongens Lyngby ved at bruge vores service, som er en meget stærk boligportal for Kongens Lyngby.

 

Værd at vide når du søger hus i Kongens Lyngby


Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.