Værelse til leje i København

Find et værelse til leje i København på listen herunder med værelser til leje i København. Vi har samlet næsten alle værelser i København, så hvis du leder efter et værelse i København, er du kommet til det rigtige sted. Find din roomie, roommate eller studiebolig her. God fornøjelse. Mere info om værelse til leje i København.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
111 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6 7

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige værelser til leje i København over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige værelser til leje i København over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal værelser til leje i København på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye værelser i København der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af værelser i København der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i København over tid, samlet statistik over nye værelser i København over tid, samlet statistik over udlejede værelser i København over tid.

Dato Alle værelser til leje Nye værelser til leje Udlejede værelser
10. december 2023 104 0 5
9. december 2023 109 1 6
8. december 2023 114 11 13
7. december 2023 116 9 6
6. december 2023 113 4 0
5. december 2023 109 13 12
4. december 2023 108 9 0
3. december 2023 99 0 4
2. december 2023 103 9 12
1. december 2023 106 7 6
30. november 2023 105 6 8
29. november 2023 107 7 5
28. november 2023 105 13 11
27. november 2023 103 9 0
26. november 2023 94 0 3
25. november 2023 97 9 11
24. november 2023 99 5 5
23. november 2023 99 7 7
22. november 2023 99 8 9
21. november 2023 100 7 5
20. november 2023 98 2 0
19. november 2023 96 0 4
18. november 2023 100 9 16
17. november 2023 107 10 10
16. november 2023 107 6 4
15. november 2023 105 6 4
14. november 2023 103 13 11
13. november 2023 101 9 0
12. november 2023 92 2 4
11. november 2023 94 7 7
10. november 2023 94 5 0

Statistik over udbuddet af værelser til leje i København

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af værelser til leje i København. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i København over tid, samlet statistik over nye værelser i København over tid, samlet statistik over udlejede værelser i København over tid.

Værelser
Antal ledige boliger 111
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 5
Ledige m2 i alt 2.723

Værelse til leje i København

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Det kan være et værelse i en lejlighed eller hus, eller i en ejendom der udelukkende har værelser som fx et kollegium eller en lejlighed indrettet til klubværelser.

Når du lejer et værelse, skal du typisk betale et depositum og en månedlig leje. Depositummet er en sikkerhed for ejeren, hvis du ikke betaler din leje. Du skal også sørge for at betale for alle dine omkostninger, herunder vand, el, gas og andre tjenester.

Det kræver en velovervejet tilgang og detaljeret research at finde det helt rigtige værelse at leje i København.

Start med at overveje, hvad der er vigtigst for dig i forhold til et værelse. Det kan fx være beliggenhed, størrelse, pris, eller andre faciliteter.

Når du har besluttet dig for hvilket værelse, der opfylder dine behov bedst, så tag hurtigt kontakt til udlejeren for at sikre, at det ikke bliver lejet ud til en anden i mellemtiden.
For at optimere din søgning, kan du benytte diverse filtreringsmuligheder herover, og du kan også oprette automatiske søgeagenter for værelser til leje i København. Det vil give dig besked dig om nye, ledige værelser, der matcher dine kriterier, hvilket giver dig mulighed for at være en af de første til at tage kontakt til udlejeren, og dermed øge dine chancer for at sikre dig det værelse du ønsker.

Få flere tips og råd til at finde et værelse til leje i København i vores guide: Sådan lejer du et værelse – de 8 vigtigste trin.

Find et værelse i København med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter et værelse til leje i København, skal du tage højde for både dine nuværende og dine potentielle fremtidige behov. Værelset skal ikke kun være passende i størrelse for din aktuelle livssituation, men også kunne tilpasse sig eventuelle ændringer, du måtte have planer om i den periode, du agter at bo der, som f.eks. studier, jobskifte eller personlige forhold.

Værelsets størrelse og indretning har stor betydning for din daglige trivsel og din generelle livskvalitet. Overvej derfor nøje, hvilke indretningsmuligheder der er, når du flytter ind i værelset.

Få yderligere inspiration til, hvordan du indretter dit nye værelse i København, i guiden: 12 trin til at indrette dit værelse - skab et personligt rum, der afspejler din livsstil.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejlighed til leje

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Flytning til nyt værelse i København

Når du har besluttet dig for at flytte til et ny værelse i København, skal du i gang med at organisere selve flytteprocessen fra den nuværende bolig til den nye lejlighed. Der er mange ting du skal holde styr på under flytningen. Vi har udarbejdet denne guide, som vi håber kan være en hjælp til dig: Tjekliste til flytning til værelse.

Udlejning af værelse i København

Har du et ledigt værelse i København, som du vil udleje, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger. Vi bruges af både ejendomsadministratorer, ejendomsselskaber, boligmæglere, boligforeninger og private udlejere som har ledige boliger – herunder værelser til leje.

Når du annoncerer dit værelse til leje på Boligdeal.dk, bliver det eksponeret for et bredt udsnit af lejere.  Hvis du har et ledigt værelse til leje i København kan du altid oprette en boligannonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere som søger værelse til leje i København her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk for en hurtig dialog. Vi er klar til at assistere dig med gode råd om din udlejning.

Vi har lavet denne guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej dit værelse – en 10-trins guide.

Mange populære bydele i København

Når man skal finde ud af hvor man skal leje værelser i København, kan man let blive forvirret. For København er ikke bare én by, som mange andre byer. København består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i København er:

Frederiksberg
Østerbro
Vesterbro
Nørrebro
Indre By/København K
Amager


Lej værelse på Frederiksberg

Det er meget populært at leje værelse på Frederiksberg, da Frederiksberg er et af de mest trendy steder i København.

Nogle af byens dyreste og mest eksklusive lejeboliger er på Frederiksberg. Derudover er Frederiksberg et område, hvor du finder gode shopping muligheder i form af Frederiksberg Centeret, hurtig adgang til offentlig transport i form af både buser og metrolinjer.

Og sidst men ikke mindst, så ligger en lang række fakulteter fra Københavns Universitet samt ikke mindst Copenhagen Business School midt på Frederiksberg, hvilket gør det til et meget eftertragtet område at bo i for særlig studerende.

Lej værelse på Østerbro – lejeboliger lige ved søerne

Et andet sted hvor det er meget populært at leje værelse er på Østerbro. På Østerbro finder du masser af hyggelige gader med små nichebutikker, skøn natur i form af Fælledparken og ikke mindst et hyggeligt natte- og byliv, der er domineret af små barer og mindre klubber.

Østerbro er samtidig et af de mest rolige kvarterer i København. Man kan godt sige at Østerbro er ’kedeligt’ sammenlignet med både Nørrebro og Vesterbro, men hvis man godt kan lide, at der er stille om aftenen, så vil du ikke blive skuffet.

På Østerbro finder du også bydelen Nordhavn, der er et af de steder i København hvor der bygges allermest i disse år.

Lej værelse på Vesterbro – Bydelen der aldrig sover

Vesterbro er på mange måder det modsatte af Østerbro. Her er der altid liv – og det er ikke en overdrivelse at sige, at Vesterbro er bydelen ’der aldrig sover’. Vesterbro har mange spændende lejeboliger og det er meget eftertragtet at leje værelse på Vesterbro .

I gamle dage var Vesterbro et arbejder- og industrikvarter, hvor særligt slagterindustrien dominerede i kødbyen. Men sådan er det ikke længere. Bydelen har gennemgået en stor udvikling og i dag er den gamle kødby helt forandret. Her finder du i dag massevis af gode restauranter, barer, klubber og ikke mindst biografer. Her er der altid liv, og med sin placering midt inde i Københavnen kommer du aldrig til at være langt fra noget.

Lej værelse på Nørrebro og oplev København mest mangfoldige bydel

Ligesom Vesterbro, er Nørrebro et af Københavns mest kulørte og mangfoldige kvarterer, hvilket betyder at det er meget interessant for kreativt indstillede mennesker at leje værelse på Nørrebro. Det er også her de unge og studerende holder til.

Her ligger der ligesom på Vesterbro massevis af restauranter, barer og natklubber, som du skal glæde dig til at opleve. Et af de mest populære steder at bo på Nørrebro er ved Nørrebros runddel ved Assistens Kirkegård samt i Stefansgade.

Lej værelse på Amager og oplev det nye København

Et sidste sted som er værd at fremhæve ved København, er Amager. Amager er en del af København – men ikke hvis du spørger en indfødt amagergenser.

Amager huser dog mere end 200.000 af alle Københavnere og er generelt et område, der har været præget af stor udvikling de sidste mange år.

Du finder alle typer værelse på Amager. Siden Københavns Lufthavn ligger på Amager har du altid nem adgang til metrolinjerne, så du kan komme vidt omkring i København på kort tid.

Kom hurtigt rundt i København uanset hvor du bor

København har landets absolut bedste offentlige transportsystem. Det vil sige, at uanset hvor du vælger at bo i København, så kan du komme fra den ene ende af byen til den anden på relativt kort tid, enten med tog, bus eller metro.

Derudover har København også et fantastisk vejnet af cykelstier i høj kvalitet. Her kan du føle dig helt tryg imens du tramper i pedalerne og suser igennem byen.