Hus til leje i Århus (6 værelser)

Find huse til leje i Århus på listen herunder. Vi har samlet næsten alle huse, rækkehuse, villaer mv til leje i Århus, så hvis du leder efter hus i Århus er du kommet til det rigtige sted. Find dit næste hus til leje i Århus her. God fornøjelse. Mere info om hus til leje i Århus.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående boliger, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige huse til leje i Århus over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige huse til leje i Århus over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal huse til leje i Århus på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye huse i Århus der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af huse i Århus der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte huse i Århus over tid, samlet statistik over nye huse i Århus over tid, samlet statistik over udlejede huse i Århus over tid.

Dato Alle huse til leje Nye huse til leje Udlejede huse
16. juli 2024 7 0 0
15. juli 2024 7 0 0
14. juli 2024 7 0 0
13. juli 2024 7 0 1
12. juli 2024 8 1 1
11. juli 2024 8 0 1
10. juli 2024 9 0 0
9. juli 2024 9 0 0
7. juli 2024 9 0 0
6. juli 2024 9 0 0
5. juli 2024 9 0 0
4. juli 2024 9 0 0
3. juli 2024 9 1 1
2. juli 2024 9 1 0
1. juli 2024 8 0 0
30. juni 2024 8 0 0
29. juni 2024 8 1 1
28. juni 2024 8 2 0
27. juni 2024 6 1 1
26. juni 2024 6 1 0
25. juni 2024 5 0 1
24. juni 2024 6 0 0
23. juni 2024 6 0 0
22. juni 2024 6 0 0
21. juni 2024 6 0 0
20. juni 2024 6 0 0
19. juni 2024 6 0 0
18. juni 2024 6 0 0
17. juni 2024 6 0 0
16. juni 2024 6 0 0

Statistik over udbuddet af huse til leje i Århus

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af huse til leje i Århus. Se også samlet statistik over alle udbudte huse i Århus over tid, samlet statistik over nye huse i Århus over tid, samlet statistik over udlejede huse i Århus over tid.

Huse
Antal ledige boliger 7
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 934

Hus til leje i Århus

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel.

Det er ofte børnefamilier der vælger at bo i hus, da de har brug for plads til mange mennesker. Også familier med hund har glæde af et hus, hvor hunden kan løbe frit i haven.

At finde det helt rigtige hus til leje i Århus kræver grundig research og en velovervejet plan.

Start med at fastlægge dine vigtigste prioriteter, krav og behov – for eksempel beliggenhed, størrelse på huset, budget til husleje mv - og overvej om du har brug for faciliteter som en have eller garage, som ofte er tilgængelige når man bor i hus. Når du har klargjort præcis hvilken type hus du søger, er det tid til at dykke ned i markedet for at finde en række potentielle muligheder, der opfylder dine kriterier.

Du kan få overblik over ledige huse til leje i Århus på Boligdeal.dk, som samler stort set alle ledige lejeboliger, herunder huse til leje, på markedet.

Du kan filtrere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for hus til leje i Århus, der giver besked om nye huse, der matcher dine kriterier. Det giver dig mulighed for at være en af de første der kontakter udlejeren – og dermed forøge dine chancer for at blive den der lejer huset.
Få flere tips om hvordan du lejer et hus i vores guide: Sådan lejer du et hus - de 8 vigtigste trin.

Find et hus i Århus med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger det hus, du vil leje i Århus, er det afgørende, at du sørger for, at huset opfylder både dine nuværende og fremtidige behov. Huset skal have en størrelse og en rumfordeling, der er i harmoni med din nuværende livssituation - samt eventuelle fremtidige ændringer i den tid du planlægger at bo der, såsom fx familieforøgelse eller muligheden for at arbejde hjemmefra.

Du kan finde mere inspiration til, hvordan du indretter dit nye hus i vores guide: Sådan indretter du dit hus i 12 lette trin.

Brug din sunde fornuft, når du søger hus til leje i Århus 

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Det gælder også når du vil leje et hus. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Når du skal flytte i hus i Århus 

Når du har truffet beslutningen om at flytte til et nyt hus i Århus, er det tid til at planlægge og organisere flytningen fra din nuværende bolig til det nye hus. Flytningen til et hus indebærer mange overvejelser omkring udnyttelsen af plads indenfor huset og i haven, som kan kræve lidt mere forberedelse.

Vi har sammensat denne guide til dig der skal flytte i hus: Tjekliste til flytning til hus.

Udlejning af hus i Århus

Har du et ledigt hus i Århus, som du ønsker at udleje, kan du finde din lejer gennem Boligdeal.dk, som er en af Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger, herunder huse. Vi bruges af private udlejere såvel som boligforeninger, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer til udlejning af boliger – herunder villaer og rækkehuse.

Når du annoncerer dit hus i Århus til leje på Boligdeal.dk, bliver det eksponeret for et bredt udvalg af boligsøgere der søger lejeboliger – fra den unge familie over virksomheden der søger en lejebolig til sine medarbejdere til det ældre par der søger seniorbolig.

Du kan oprette en boligannonce for dit hus til leje i Århus her, eller aktivt søge efter potentielle lejere direkte her. Har du spørgsmål eller brug for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os på support@boligdeal.dk for en personlig dialog. Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning til din udlejningsproces.

For at gøre processen lettere for dig, har vi udarbejdet en guide, der tager dig gennem udlejningsprocessen fra start til slut: Udlej dit hus gennem 10 simple trin.

Værd at vide når du søger hus til leje i Århus

Århus er Danmarks næststørste by og et af ​​de mest populære turistmål i landet. Byen er kendt for sin pulserende kulturelle scene, sine seværdigheder og sin venlige atmosfære.

Transportforholdene i Århus er gode og veludviklede. Byen har et omfattende netværk af offentlig transport, bestående af busser, letbaner og tog. Derudover er der gode muligheder for at leje bil eller cykel i byen.

Der er en række ejendomsselskaber i Århus, der spiller en vigtig rolle i udviklingen af ​​Århus. De er med til at skabe boliger, arbejdspladser og andre faciliteter, der er nødvendige for, at byen kan vokse og udvikle sig.

Områder i Århus

Byens centrum: Centrum af Århus (eller Århus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Århus Hovedbanegård og rådhuset. Byens centrum har stemningsfulde pladser og stræder med et væld af forskellige butikker. Centrum af Århus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at leje bolig i Århus midtby.
Latinerkvarteret: Latinerkvarteret er den ældste bydel i Århus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er gode muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor.
Øgadekvarteret: Øgadekvarteret ligger mellem Århus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og er derfor centralt placeret. Det populære kvarter er kendt for sit bakkede landskab, smukke arkitektur og ligger desuden tæt på Botanisk Have. Mange studerende bor i området.
Byen Ceres: Ceresbyen kaldes også Århus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceres by er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, som lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder.
Havnefronten: Havnefronten i Århus hedder også Åhus Ø og er Århus' yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgeruter. Mange vælger at leje bolig i Århus Ø.
Christiansbjerg: Christiansbjerg er en bydel beliggende i den nordvestlige del af Århus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, som også har et væld af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, da butikscentret Storcenter Nord huser flere butikker og restauranter. Der er mange, der vælger at leje bolig på Christiansbjerg.

Mere information om Århus

Søger du en lejebolig i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan lejeboliger fungerer, og hvor i byen du ønsker at bo. Vi har samlet en guide med al relevant information om Århus, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Århus: Byen med alt hvad hjertet begærer.