Denne annonce er kvalitetsstemplet
Rapportér

Andelsbolig til salg, Kongens Lyngby, Kollegiebakken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1516534
  • Andelsbolig
  • 56 m2
  • 1
  • Ikke angivet
  • 6.584 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Moderne andelskollegiebolig ved DTU i Lyngby

Stor velholdt et-værelses andelslejlighed for studerende - med stort køkken og badeværelse samt walk-in closet og stor lys stue med direkte udgang til sydvendt terrasse på 12 kvm. Lejligheden er beliggende ved DTU og er forbeholdt studerende, men der er mulighed for forældrekøb og boligstøtte. Der må gerne bo op til 2 personer i lejligheden.

Se mere her : https://www.selvsalg.dk/bolig/56775/kollegiebakken_19_st_1-2800-lyngby

Der er mange moderne bekvemmeligheder såsom gulvvarme i køkken, og bad, nyere hårde hvidevarer, fx. induktionskogeplade, ovn, køleskab og opvaskemaskine. Herudover er der egen vaskemaskine.

Foreningen er velfungerende og med en god økonomi.

Beliggenheden er i hjørnet af DTU campus - i kort afstand fra supermarkeder, grønne områder, dyrehaven, Bakken og offentlig transport.

Foreningens beboere kan benytte kollegiets fælleshus, som er udstyret med køkken, musikanlæg samt stole og borde til større selskaber og fester. Kollegiet har desuden egen parkeringsplads og overdækket cykelparkering.

Læs mere om boligen og andelskollegiet her: https://akdtu.dk/

Ifølge foreningens vedtægter skal beboeren være studerende ved DTU, subsidiært ved en anden af Videnskabsministeriet eller Undervisningsministeriet anerkendt lang videregående uddannelse eller mellemlang videregående uddannelse, jfr. lov nr. 481 af 31. maj 2000. Derudover kan tillige optages medlemmer som er Ph.d. studerende. Lejligheden kan dog med fordel købes af fx. forældre og derefter lejes ud til studerende. Dette giver mulighed for at få boligstøtte som tilskud til betaling af den månedlige husleje.

Du linkes videre til en anden betalingsportal, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen. Tryk på linket for at komme videre til boligen.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Lyngby-Taarbæk kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Kongens Lyngby