Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Værelser i Roskilde

Du har søgt efter Værelser i Roskilde. Herunder finder du alle de aktuelle værelser i Roskilde lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om værelser i Roskilde
Du har søgt efter Værelser i Roskilde. Herunder finder du alle de aktuelle værelser i Roskilde lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om værelser i Roskilde
Sortér efter


Værd at vide når du søger værelse i Roskilde


Roskilde er en livlig by på Sjælland, der emmer af charme og kultur. Herudover er Roskilde også en vigtig historisk brik i dansk historie, b.la. fordi byen en gang var Danmarks hovedstad.

Et signifikant monument i Roskilde er Roskilde Domkirke, som igennem flere århundreder har været kongefamiliens gravsted. Denne kirke er så fantastisk, at den nu er kommet på UNESCO’s liste over verdens umistelige kulturarv.

Af andet spændende dansk kultur er Vikingemuseum. Du kan her se hele 5 originale vikingeskibe, som stammer helt tilbage fra 1000-tallet. Der er mulighed for en helt masse spændende historie og sjove aktiviteter. Du kan bl.a. prøve at komme ud at sejle i et vikingeskib.

Roskilde har en hyggelig midtby, og her finder du også en hel masse butikker at shoppe i. I det charmerende centrum kan du 2 gange om ugen deltage i torvedage, hvor der bliver opstillet spændende boder! Du vil også kunne finde en masse genbrugs- og vintage-butikker i byen, som tilbyder en masse fedt tøj.
Herudover er der shopping centeret RO’s torv som også er en fed destination.

Du vil i Roskilde også kunne finde en helt masse caféer og restauranter, hvor du kan slå dig ned og nyde en god bid mad.

Af spændende aktiviteter summer Roskilde af liv! Som et af de helt store begivenheder er Roskilde festival at nævne! Men Roskilde byder også på utrolig mange andre musikoplevelser. 


Find værelse i Roskilde på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Roskilde, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Roskilde, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Roskilde . Du kan se de aktuelle værelser i Roskilde herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Roskilde end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Roskilde

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Roskilde. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Roskilde der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Roskilde?

I Roskilde finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Roskilde ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Roskilde kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Roskilde ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Roskilde.

Hvor meget koster en bolig i Roskilde ?

Prisen på en bolig i Roskilde afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Roskilde.