Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Bolig til salg i Roskilde

Find din bolig til salg i Roskilde på listen herunder med boliger til salg i Roskilde. Vi har samlet næsten alle ejerboliger i Roskilde, så hvis du vil købe bolig i Roskilde er du kommet til det rigtige sted. Find din ejerbolig i Roskilde herunder. God fornøjelse. Mere info om bolig til salg i Roskilde.

Få besked om nye boliger til salg i Roskilde

298 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige boliger til salg i Roskilde over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af boliger til salg i Roskilde over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til salg i Roskilde på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Roskilde der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Roskilde der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i Roskilde over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i Roskilde over tid, samlet statistik over solgte boliger i Roskilde over tid.

Dato Alle boliger til salg Nye boliger til salg Solgte boliger
23. september 2023 312 5 2
22. september 2023 309 2 4
21. september 2023 311 9 8
20. september 2023 310 9 5
19. september 2023 306 13 15
18. september 2023 308 2 7
17. september 2023 313 1 1
16. september 2023 313 0 1
15. september 2023 314 3 4
14. september 2023 315 11 5
13. september 2023 309 6 3
12. september 2023 306 2 3
11. september 2023 307 1 8
10. september 2023 314 2 0
9. september 2023 312 1 0
8. september 2023 311 2 4
7. september 2023 313 3 3
6. september 2023 313 8 4
5. september 2023 309 5 6
4. september 2023 310 4 3
3. september 2023 309 7 6
2. september 2023 308 9 4
1. september 2023 303 1 14
31. august 2023 316 2 3
30. august 2023 317 4 4
29. august 2023 317 6 4
28. august 2023 315 0 1
27. august 2023 316 6 3
26. august 2023 313 12 6
25. august 2023 307 8 1
24. august 2023 300 8 0

Statistik over udbuddet af boliger til salg i Roskilde

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til salg i Roskilde. Se også samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i Roskilde over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i Roskilde over tid, samlet statistik over solgte boliger i Roskilde over tid.

I alt
Antal ledige boliger 459
Antal nye boliger siden i går 9
Antal solgte boliger siden i går 1
Ledige m2 i alt 64.904

Ofte stillede spørgsmål

Guide: Find din bolig til salg i Roskilde via disse 10 trin

Når du skal finde en bolig til salg i Roskilde, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe og eje din egen bolig i Roskilde og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig til salg. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig

2. Hvorhenne i Roskilde vil du købe en bolig og hvilke typer boliger til salg er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter boliger til salg i Roskilde. Skal boligen ligge i midten af Roskilde eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke boliger der er til salg i Roskilde

Du er nu parat til at finde boliger til salg i Roskilde. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke boliger der lige nu er til salg i Roskilde, når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye boliger til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe en bolig i Roskilde, skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber bolig

Når du begynder at kigge på boliger til salg i Roskilde, er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig i Roskilde, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig i Roskilde, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig i Roskilde, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Bolig til salg i Roskilde

Leder du efter en bolig til salg i Roskilde, så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Roskilde og er altid opdateret med offentligt udbudte boliger i Roskilde. Du kan finde en bolig til salg i Roskilde ved at trykke på linket.

Få besked, når der er en bolig til salg i Roskilde

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte boliger til salg i Roskilde. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked, når der er en ny bolig til salg i Roskilde.

Sælge bolig i Roskilde

Hvis du skal sælge en bolig i Roskilde, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber til din bolig. Find en køber til din bolig i Roskilde her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af bolig kan du starte med at finde en køber til din bolig her.

Hvad er Roskilde?

Roskilde er en af de større byer på Sjælland ikke langt fra København. Byens største attraktion er Roskilde Domkirke, der blev grundlagt i det 11. århundrede som en af Danmarks første katolske kirker.

Udover domkirken, er Roskilde også kendt for sin populære årlige Roskilde Festival, som er den største musikfestival i Norden. Den blev startet i 1971 og er et af de mest populære musikevents i Danmark, med over 130.000 deltagere. Festivalen har også tiltrukket kunstnere og musikelskere fra hele verden. Festivalens største stjerner har inkluderet Post Malone, Coldplay, Kanye West og mange flere.

Boligsøgning i Roskilde

Der er et stort udvalg af boliger i Roskilde, herunder lejligheder, villaer, rækkehuse og ejerlejligheder. Mange af disse boliger er historiske bygninger, der har karakteristiske træk, der gør dem let genkendelige. Boligerne i Roskilde er meget efterspurgte, da det er en af de mest populære byer i Danmark, og det er derfor vigtigt at komme i gang med boligjagten så tidligt som muligt. Du kan finde en lang række lejeboliger og ledige lejligheder til leje. Byen har herudover også flere andre boligtyper til leje.

Vigtige steder i Roskilde

Roskilde har også en række offentlige steder, herunder et kulturhus, teatre, museer, et bibliotek, restauranter og cafeer. Det er et godt sted for dem, der søger en variation af kulturelle aktiviteter, og det er også et ideelt sted for dem, der søger efter en afslappende dag ud af byen. I området finder du også pæn natur, som f.eks. Roskilde fjord og Roskilde Dyrepark. Festivalen er selvfølgelig en vigtig del af området, og det er et godt sted for dem, der søger efter et unikt fællesskab, hvor musikken er i centrum.

Transport i Roskilde

Roskilde har gode transportforbindelser, herunder S-tog, offentlig transport, tog og fly. Det er også muligt at tage bil eller cykel til Roskilde, afhængigt af hvor du kommer fra. Det er også muligt at rejse til Roskilde fra København på mindre end 30 minutter. Roskilde har også flere lufthavne, herunder Roskilde Lufthavn og Kastrup Lufthavn, som er den største lufthavn i Danmark.

Veje med ledige boliger i Roskilde
Information om kommunen