Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Rækkehus til salg i Kolding

Find rækkehus til salg i Kolding på listen med rækkehuse til salg herunder. Vi har samlet næsten alle rækkehuse i Kolding, så hvis du vil købe rækkehus i Kolding er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye rækkehus i Kolding her. God fornøjelse. Mere info om rækkehus til salg i Kolding .

Få besked om nye rækkehuse til salg i Kolding

35 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Statistik over udviklingen i ledige rækkehuse til salg i Kolding over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af rækkehuse til salg i Kolding over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal rækkehuse til salg i Kolding på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye rækkehuse i Kolding der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af rækkehuse i Kolding der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Kolding over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Kolding over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Kolding over tid.

Dato Alle rækkehuse til salg Nye rækkehuse til salg Solgte rækkehuse
28. september 2023 35 0 0
27. september 2023 35 0 0
26. september 2023 35 0 0
25. september 2023 35 0 1
24. september 2023 36 3 3
23. september 2023 36 4 0
22. september 2023 32 0 2
21. september 2023 34 0 0
20. september 2023 34 2 1
19. september 2023 33 1 0
18. september 2023 32 0 3
17. september 2023 35 1 1
16. september 2023 35 0 0
15. september 2023 35 0 0
14. september 2023 35 2 2
13. september 2023 35 1 0
12. september 2023 34 0 0
11. september 2023 34 0 0
10. september 2023 34 1 1
9. september 2023 34 1 0
8. september 2023 33 1 0
7. september 2023 32 0 0
6. september 2023 32 0 0
5. september 2023 32 2 1
4. september 2023 31 0 0
3. september 2023 31 3 3
2. september 2023 31 2 0
1. september 2023 29 1 0
31. august 2023 28 0 0
30. august 2023 28 0 0
29. august 2023 28 1 0

Statistik over udbuddet af rækkehuse til salg i Kolding

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af rækkehuse til salg i Kolding. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Kolding over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Kolding over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Kolding over tid.

Rækkehuse
Antal ledige boliger 35
Antal nye boliger siden i går 0
Antal solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 4.079

Ofte stillede spørgsmål

Guide: Find rækkehus til salg i Kolding via disse 10 trin

Når du søger rækkehus til salg i Kolding, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe rækkehus i Kolding og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig.

2. Hvorhenne i Kolding vil du købe og hvilke typer rækkehuse  er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter rækkehus til salg i Kolding. Skal boligen ligge i midten af Kolding eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke rækkehuse der er til salg i Kolding

Du er nu parat til at finde rækkehus til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke rækkehuse der lige nu er til salg i Kolding, når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye rækkehuse til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe rækkehuse i Kolding, skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber rækkehus

Når du begynder at kigge på rækkehuse til salg i Kolding, er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig i Kolding, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig i Kolding, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig i Kolding, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Rækkehus til salg i Kolding

Leder du efter rækkehus til salg i Kolding, så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Kolding og er altid opdateret med offentligt udbudte rækkehuse til salg i Kolding. Du kan finde rækkehus til salg i Kolding ved at trykke på linket.

Få besked, når der er kommer rækkehuse til salg i Kolding

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte rækkehuse til salg i Kolding. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked om nye rækkehuse til salg i Kolding.

Sælge rækkehus i Kolding

Hvis du skal sælge rækkehuse i Kolding, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber. Find en køber til din bolig i Kolding her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af rækkehuse kan du starte med at finde en køber til din bolig her.

Kolding ligger i den sydlige del af Jylland ud til Kolding Fjord. Kolding er nærmest omgivet af vand, da byen både ligger op til fjorden, åer og søer. I Kolding er man vild med vand, og der er utallige vandaktiviteter at foretage sig.

Du kan bl.a. vælge at udforske livet under vandoverfladen og dykke ned og få indblik i den forunderlige verden, som ligger nede i havets dyb. Du kan også vælge at nyde en dag på vandet enten ved at leje en båd eller blot en hyggelig lille kano. Ellers kan du tage det sikre valg, og nyde en dejlig dag i solen på stranden i Kolding.

Kolding har en helt masse grønne oaser inde for byens grænser. Du har derfor rig mulighed for at kombinere det kulturelle og aktivitetsrige byliv med den helt stille og smukke natur. Du kan besøge en af de mange parker, eller have en aktiv dag imens du nyder naturen. Ved at besøge Funky Monkey Park kan du nyde en dags sjov i trætoppene, hvor du tester dit mod i de mange forskellige udfordringsbaner, du vil møde i trætoppene. Parken leverer med garanti sjov for både børn og voksne, da der er flere forskellige sværhedsgrader.

Kolding byder naturligvis også på en masse butikker, restauranter, cafeer, museer, osv.

Find ledige rækkehuse til salg i Kolding. Søger du rækkehus til salg i Kolding, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Kolding end rækkehuse til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Kolding har du bopæl tæt ved vandet. Kolfind byder derudover på skønne naturområder og sjove aktivitetstilbud herunder Funky Monkey Park, der hvert år tiltrækker mange besøgende.

Veje med ledige boliger i Kolding
Information om kommunen