Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Rækkehus til salg i Haarby

Find rækkehus til salg i Haarby på listen med rækkehuse til salg herunder. Vi har samlet næsten alle rækkehuse i Haarby, så hvis du vil købe rækkehus i Haarby er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye rækkehus i Haarby her. God fornøjelse. Mere info om rækkehus til salg i Haarby .

Få besked om nye rækkehuse til salg i Haarby

2 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige rækkehuse til salg i Haarby over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af rækkehuse til salg i Haarby over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal rækkehuse til salg i Haarby på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye rækkehuse i Haarby der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af rækkehuse i Haarby der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Haarby over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Haarby over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Haarby over tid.

Dato Alle rækkehuse til salg Nye rækkehuse til salg Solgte rækkehuse
2. oktober 2023 2 0 0
1. oktober 2023 2 0 0
30. september 2023 2 0 0
29. september 2023 2 0 0
28. september 2023 2 0 0
27. september 2023 2 0 0
26. september 2023 2 0 0
25. september 2023 2 0 0
24. september 2023 2 0 0
23. september 2023 2 0 0
22. september 2023 2 0 0
21. september 2023 2 0 0
20. september 2023 2 0 0
19. september 2023 2 1 1
18. september 2023 2 1 0
17. september 2023 1 0 0
16. september 2023 1 0 0
15. september 2023 1 0 0
14. september 2023 1 0 0
13. september 2023 1 0 0
12. september 2023 1 0 0
11. september 2023 1 0 0
10. september 2023 1 0 0
9. september 2023 1 0 0
8. september 2023 1 0 0
7. september 2023 1 0 0
6. september 2023 1 0 0
5. september 2023 1 0 0
4. september 2023 1 0 0
3. september 2023 1 0 0
2. september 2023 1 0 0

Statistik over udbuddet af rækkehuse til salg i Haarby

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af rækkehuse til salg i Haarby. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Haarby over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Haarby over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Haarby over tid.

Rækkehuse
Antal ledige boliger 2
Antal nye boliger siden i går 0
Antal solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 165

Ofte stillede spørgsmål

Guide: Find rækkehus til salg i Haarby via disse 10 trin

Når du søger rækkehus til salg i Haarby, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe rækkehus i Haarby og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig.

2. Hvorhenne i Haarby vil du købe og hvilke typer rækkehuse  er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter rækkehus til salg i Haarby. Skal boligen ligge i midten af Haarby eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke rækkehuse der er til salg i Haarby

Du er nu parat til at finde rækkehus til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke rækkehuse der lige nu er til salg i Haarby, når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye rækkehuse til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe rækkehuse i Haarby, skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber rækkehus

Når du begynder at kigge på rækkehuse til salg i Haarby, er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig i Haarby, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig i Haarby, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig i Haarby, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Rækkehus til salg i Haarby

Leder du efter rækkehus til salg i Haarby, så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Haarby og er altid opdateret med offentligt udbudte rækkehuse til salg i Haarby. Du kan finde rækkehus til salg i Haarby ved at trykke på linket.

Få besked, når der er kommer rækkehuse til salg i Haarby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte rækkehuse til salg i Haarby. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked om nye rækkehuse til salg i Haarby.

Sælge rækkehus i Haarby

Hvis du skal sælge rækkehuse i Haarby, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber. Find en køber til din bolig i Haarby her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af rækkehuse kan du starte med at finde en køber til din bolig her.

Veje med ledige boliger i Haarby
Information om kommunen