Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejlighed til salg i Viborg (3 værelser)

Find din lejlighed til salg i Viborg på listen herunder med lejligheder til salg i Viborg. Vi har samlet næsten alle ejerlejligheder og andelslejligheder i Viborg, så hvis du vil købe en lejlighed i Viborg er du kommet til det rigtige sted. Find din ejerlejlighed i Viborg nu. God fornøjelse. Mere info om lejlighed til salg i Viborg.

Få besked om nye lejligheder til salg i Viborg

21 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Statistik over udviklingen i ledige lejligheder til salg i Viborg over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af lejligheder til salg i Viborg over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal lejligheder til salg i Viborg på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lejligheder i Viborg der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lejligheder i Viborg der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder til salg i Viborg over tid, samlet statistik over nye lejligheder til salg i Viborg over tid, samlet statistik over solgte lejligheder i Viborg over tid.

Dato Alle lejligheder til salg Nye lejligheder til salg Solgte lejligheder
29. september 2023 72 0 1
28. september 2023 73 2 2
27. september 2023 73 1 0
26. september 2023 72 0 0
25. september 2023 72 0 2
24. september 2023 74 0 0
23. september 2023 74 5 0
22. september 2023 69 0 5
21. september 2023 74 1 1
20. september 2023 74 3 1
19. september 2023 72 0 0
18. september 2023 72 0 3
17. september 2023 75 0 0
16. september 2023 75 0 0
15. september 2023 75 1 1
14. september 2023 75 4 4
13. september 2023 75 2 0
12. september 2023 73 0 1
11. september 2023 74 0 0
10. september 2023 74 0 0
9. september 2023 74 0 0
8. september 2023 74 0 1
7. september 2023 75 0 0
6. september 2023 75 0 0
5. september 2023 75 0 0
4. september 2023 75 0 20
3. september 2023 95 4 4
2. september 2023 95 1 0
1. september 2023 94 3 2
31. august 2023 93 3 0
30. august 2023 90 0 0

Statistik over udbuddet af lejligheder til salg i Viborg

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af lejligheder til salg i Viborg. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder til salg i Viborg over tid, samlet statistik over nye lejligheder til salg i Viborg over tid, samlet statistik over solgte lejligheder i Viborg over tid.

Lejligheder
Antal ledige boliger 74
Antal nye boliger siden i går 0
Antal solgte boliger siden i går 1
Ledige m2 i alt 7.840

Ofte stillede spørgsmål

Guide: Find lejlighed til salg i Viborg via disse 10 trin

Når du søger lejlighed til salg i Viborg, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe lejlighed i Viborg og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig.

2. Hvorhenne i Viborg vil du købe og hvilke typer lejligheder  er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter lejlighed til salg i Viborg. Skal boligen ligge i midten af Viborg eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke lejligheder der er til salg i Viborg

Du er nu parat til at finde lejlighed til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke lejligheder der lige nu er til salg i Viborg, når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye lejligheder til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe lejligheder i Viborg, skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber lejlighed

Når du begynder at kigge på lejligheder til salg i Viborg, er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig i Viborg, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig i Viborg, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig i Viborg, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Lejlighed til salg i Viborg

Leder du efter lejlighed til salg i Viborg, så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Viborg og er altid opdateret med offentligt udbudte lejligheder til salg i Viborg. Du kan finde lejlighed til salg i Viborg ved at trykke på linket.

Få besked, når der er kommer lejligheder til salg i Viborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte lejligheder til salg i Viborg. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked om nye lejligheder til salg i Viborg.

Sælge lejlighed i Viborg

Hvis du skal sælge lejligheder i Viborg, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber. Find en køber til din bolig i Viborg her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af lejligheder kan du starte med at finde en køber til din bolig her.

Hvad er Viborg?

Viborg er en historisk by beliggende i Midtjylland. Byen har en lang og spændende historie, der går helt tilbage til Vikingetiden. Viborg er kendt for sin smukke natur og rig kultur. Byen er omgivet af smukke skove og søer, der giver mulighed for mange forskellige aktiviteter såsom vandreture, fiskeri og cykling.

Viborg er også kendt for sin imponerende arkitektur og mange historiske bygninger. Byen har en unik blanding af gamle og nye bygninger og byder på en spændende og varieret byggestil. Nogle af de mest kendte bygninger er Viborg Domkirke, Skovgaard Museet og Viborg Slot. Domkirken er en imponerende bygning, der stammer helt tilbage fra 1100-tallet og er et af Danmarks mest imponerende eksempler på romansk arkitektur. Skovgaard Museet er et kunstmuseum, der hylder den berømte danske kunstner Joakim Skovgaard, og Viborg Slot er en flot renæssancebygning, der oprindeligt blev bygget i 1500-tallet.

 

Boligsøgning i Viborg

Hvis du overvejer at flytte til Viborg, vil du finde et bredt udvalg af boliger til rådighed. Byen har alt fra små lejligheder til store villaer og rækkehuse. Priserne på boliger varierer afhængigt af størrelse, beliggenhed og stand. Det er en god idé at undersøge markedet og finde ud af, hvad du kan forvente at betale for en bolig, før du begynder din boligsøgning.

Du kan finde boliger til leje og salg i Viborg på diverse online boligsøgningsplatforme eller ved at kontakte lokale ejendomsmæglere og udlejningsfirmaer. Det er også en god idé at tage en tur rundt i byen og kigge efter skilte og annoncer på opslagstavler. Viborg er en populær by at bo i, så det kan være en god idé at være hurtig, når du finder en bolig, du kan lide. Der er generelt en god mængde af ledige boliger til leje i Viborg, og andre lejeboliger, som du kan finde.

 

Vigtige steder i Viborg

Udover de historiske bygninger og den smukke natur, er der også en række andre steder i Viborg, som er værd at besøge. F.eks. kan du tage en tur til Hald Sø, som er en stor sø med et rigt dyreliv og en smuk natur. Her kan du tage på vandreture, fiske eller tage en tur i kano.

En anden spændende destination er Viborg Stadion, som er hjemmebanen for Viborg FF, en af Danmarks bedste fodboldklubber. Her kan du tage til en kamp og opleve den intense stemning på stadion. Derudover er der også flere gode restauranter og caféer i byen, hvor du kan nyde god mad og drikke i hyggelige omgivelser. Alt i alt er Viborg en fantastisk by, som byder på en bred vifte af aktiviteter og oplevelser. I byen finder man også Hærvej, som er en del af kommunen.

 

Transport i Viborg

Viborg er en by, der er let at komme rundt i. Der er gode offentlige transportmuligheder, som inkluderer busser og tog. Busserne kører regelmæssigt og forbinder forskellige dele af byen og omegnen. Der er også en jernbanestation i byen, hvorfra du kan tage tog til andre byer i Danmark, herunder Aarhus og København.

Hvis du foretrækker at cykle, er Viborg også en cykelvenlig by. Der er mange cykelstier, og det er let at leje en cykel. Derudover er der også mulighed for at leje bil, hvis du ønsker at udforske området omkring Viborg. Der er flere biludlejningsfirmaer i byen, og du kan også finde biler til leje online. Uanset hvilken transportform du vælger, vil du finde det nemt at komme rundt i Viborg og opleve alt, hvad byen har at byde på.

Veje med ledige boliger i Viborg
Information om kommunen