Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejligheder til salg i Viborg

Find din lejlighed til salg i Viborg på listen herunder med lejligheder til salg i Viborg. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Viborg, så hvis du vil købe en lejlighed i Viborg er du kommet til det rigtige sted. Find din ejerlejlighed i Viborg nu. God fornøjelse. Mere info om lejlighed til salg i Viborg.

Lav en søgeagent og få besked om nye lejligheder til salg i Viborg

86 boliger fundet
1 2 3 4 5 >

Viborg er hovedbyen i Viborg Kommune, der er Danmarks andenstørste kommune målt på areal og administrativt centrum for Region Midtjylland. Viborg er en af Danmarks ældste byer, og det menes at den første bydannelse skete omkring år 900. Den første domkirke blev bygget i 1100-tallet, og inden reformationen havde Viborg flere klostre og kirker, der dog, med undtagelse af Gråbrødrekloster og kirken tilhørende Sortebrødre Kloster, blev revet ned under reformationen. Viborg var ligeledes præget af en række alvorlige brande i perioden 1501-1726 hvor blandt andet Domkirken og Rådhuset brændte til grunden, og i midten af 1700-tallet havde den tidligere store by et indbyggertal på kun omkring 2.000.

I løbet af 1800-tallet blev Viborg dog bygget op igen, blandet andet med ny domkirke. Viborg er desuden kendt for at have Vestre Landsret og tidligere Landstinget. I dag er Viborg Handelscentrum i området samtidig med at Viborg har flere industrivirksomheder. Tidligere var byen domineret af virksomheder inden for tekstilindustrien, mens det nu er jern- og metalindustrien der dominerer.

Viborg havde i 2011 35.893 indbyggere. Viborg Kommune har sammenlagt 93.745 indbyggere og er med et areal på 1474,05 km2 Danmarks andenstørste kommune. Viborg ligger i Region Midtjylland, cirka 40 kilometer vest for Randers. De største veje er ringvejene Nordre Ringvej, Vestre Ringvej og Indre Ringvej, samt Holstebrovej og Randersvej.

Veje med ledige boliger i Viborg
Information om kommunen