Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejlighed til salg i Næstved

Find din lejlighed til salg i Næstved på listen herunder med lejligheder til salg i Næstved. Vi har samlet næsten alle ejerlejligheder og andelslejligheder i Næstved, så hvis du vil købe en lejlighed i Næstved er du kommet til det rigtige sted. Find din ejerlejlighed i Næstved nu. God fornøjelse. Mere info om lejlighed til salg i Næstved.

Få besked om nye lejligheder til salg i Næstved

54 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3

Statistik over udviklingen i ledige lejligheder til salg i Næstved over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af lejligheder til salg i Næstved over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal lejligheder til salg i Næstved på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lejligheder i Næstved der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lejligheder i Næstved der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder til salg i Næstved over tid, samlet statistik over nye lejligheder til salg i Næstved over tid, samlet statistik over solgte lejligheder i Næstved over tid.

Dato Alle lejligheder til salg Nye lejligheder til salg Solgte lejligheder
29. september 2023 54 1 0
28. september 2023 53 0 0
27. september 2023 53 3 4
26. september 2023 54 3 0
25. september 2023 51 0 2
24. september 2023 53 1 1
23. september 2023 53 1 0
22. september 2023 52 0 0
21. september 2023 52 1 1
20. september 2023 52 1 1
19. september 2023 52 4 4
18. september 2023 52 0 0
17. september 2023 52 0 0
16. september 2023 52 0 0
15. september 2023 52 1 1
14. september 2023 52 1 2
13. september 2023 53 0 0
12. september 2023 53 1 1
11. september 2023 53 1 0
10. september 2023 52 0 0
9. september 2023 52 0 0
8. september 2023 52 1 0
7. september 2023 51 0 0
6. september 2023 51 0 1
5. september 2023 52 2 0
4. september 2023 50 0 0
3. september 2023 50 3 3
2. september 2023 50 3 0
1. september 2023 47 0 1
31. august 2023 48 1 1
30. august 2023 48 1 0

Statistik over udbuddet af lejligheder til salg i Næstved

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af lejligheder til salg i Næstved. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder til salg i Næstved over tid, samlet statistik over nye lejligheder til salg i Næstved over tid, samlet statistik over solgte lejligheder i Næstved over tid.

Lejligheder
Antal ledige boliger 54
Antal nye boliger siden i går 1
Antal solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 5.755

Ofte stillede spørgsmål

Guide: Find lejlighed til salg i Næstved via disse 10 trin

Når du søger lejlighed til salg i Næstved, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe lejlighed i Næstved og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig.

2. Hvorhenne i Næstved vil du købe og hvilke typer lejligheder  er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter lejlighed til salg i Næstved. Skal boligen ligge i midten af Næstved eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke lejligheder der er til salg i Næstved

Du er nu parat til at finde lejlighed til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke lejligheder der lige nu er til salg i Næstved, når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye lejligheder til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe lejligheder i Næstved, skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber lejlighed

Når du begynder at kigge på lejligheder til salg i Næstved, er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig i Næstved, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig i Næstved, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig i Næstved, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Lejlighed til salg i Næstved

Leder du efter lejlighed til salg i Næstved, så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Næstved og er altid opdateret med offentligt udbudte lejligheder til salg i Næstved. Du kan finde lejlighed til salg i Næstved ved at trykke på linket.

Få besked, når der er kommer lejligheder til salg i Næstved

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte lejligheder til salg i Næstved. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked om nye lejligheder til salg i Næstved.

Sælge lejlighed i Næstved

Hvis du skal sælge lejligheder i Næstved, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber. Find en køber til din bolig i Næstved her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af lejligheder kan du starte med at finde en køber til din bolig her.

Næstved har beliggenhed på Sydsjælland og er Sjællands femtestørste by.

Næstved har en helt masse butikker, der kan mætte enhver shoppelysten person.
I Næstved storcenter finder du en helt masse butikker, som du kan løbe dig selv træt i. Bagefter er der rig mulighed for at slå sig ned på en af Næstveds hyggelige caféer eller lækre restauranter.

Næstved byder på en masse spændende aktiviteter både for store og små. Du kan bl.a. besøge det meget eftertragtede sommerland, som ligger lige om hjørnet derfra, nemlig Bonbonland.
Bonbonland er en af Danmarks sjoveste forlystelsesparker, og du vil nyde at tilbringe sommerdagene i denne hyggelige sommerpark.

I Næstved finder du også Arena Næstved. Her kan du deltage i diverse fede events og oplevelsesrige koncerter! Derudover kan du også opleve konferencer og spændende sportsopgør hos Arena Næstved. Så det er helt klart værd at tjekke årets events ud på forhånd, så du ikke går glip af en god mulighed.

Næstved er også rig på en masse smuk natur og er nærmest omgivet af flotte og artsrige skove. Det er utrolig hyggeligt at vandre rundt i de mange grønne områder i Næstved, og suge al den friske luft til sig.
Næstved har meget mere at byde på og er en charmerende by.

Find ledige lejligheder til salg i Næstved. Søger du lejlighed til salg i Næstved, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Næstved end lejligheder til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig I Næstved kan du nyde fordel af byens mange flotte skove, der er et vidunderligt pusterum og som bliver flittigt benyttet.

Veje med ledige boliger i Næstved
Information om kommunen