Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Grund til salg i Vejle

Find grund til salg i Vejle på listen med grunde til salg herunder. Vi har samlet næsten alle grunde i Vejle, så hvis du vil købe grund i Vejle er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye grund i Vejle her. God fornøjelse. Mere info om grunde til salg i Vejle .

Få besked om grunde til salg i Vejle

55 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4

Statistik over udviklingen i ledige grunde til salg i Vejle over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af grunde til salg i Vejle over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal grunde til salg i Vejle på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye grunde i Vejle der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af grunde i Vejle der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte grunde til salg i Vejle over tid, samlet statistik over nye grunde til salg i Vejle over tid, samlet statistik over solgte grunde i Vejle over tid.

Dato Alle grunde til salg Nye grunde til salg Solgte grunde
30. september 2023 55 0 0
29. september 2023 55 0 0
28. september 2023 55 0 0
27. september 2023 55 0 0
26. september 2023 55 0 0
25. september 2023 55 0 0
24. september 2023 55 0 0
23. september 2023 55 1 0
22. september 2023 54 0 1
21. september 2023 55 0 1
20. september 2023 56 0 0
19. september 2023 56 0 0
18. september 2023 56 0 1
17. september 2023 57 0 2
16. september 2023 59 0 0
15. september 2023 59 0 0
14. september 2023 59 0 0
13. september 2023 59 0 0
12. september 2023 59 0 5
11. september 2023 64 0 0
10. september 2023 64 0 0
9. september 2023 64 0 0
8. september 2023 64 0 0
7. september 2023 64 0 0
6. september 2023 64 0 0
5. september 2023 64 0 0
4. september 2023 64 0 0
3. september 2023 64 0 0
2. september 2023 64 0 0
1. september 2023 64 0 0
31. august 2023 64 0 0

Statistik over udbuddet af grunde til salg i Vejle

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af grunde til salg i Vejle. Se også samlet statistik over alle udbudte grunde til salg i Vejle over tid, samlet statistik over nye grunde til salg i Vejle over tid, samlet statistik over solgte grunde i Vejle over tid.

Grunde
Antal ledige boliger 55
Antal nye boliger siden i går 0
Antal solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 60.838

Ofte stillede spørgsmål

Guide: Find grund til salg i Vejle via disse 10 trin

Når du søger grund til salg i Vejle, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe grund i Vejle og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig.

2. Hvorhenne i Vejle vil du købe og hvilke typer grunde  er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter grund til salg i Vejle. Skal boligen ligge i midten af Vejle eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke grunde der er til salg i Vejle

Du er nu parat til at finde grund til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke grunde der lige nu er til salg i Vejle, når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye grunde til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe grunde i Vejle, skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber grund

Når du begynder at kigge på grunde til salg i Vejle, er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig i Vejle, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig i Vejle, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig i Vejle, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Grund til salg i Vejle

Leder du efter grund til salg i Vejle, så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Vejle og er altid opdateret med offentligt udbudte grunde til salg i Vejle. Du kan finde grund til salg i Vejle ved at trykke på linket.

Få besked, når der er kommer grunde til salg i Vejle

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte grunde til salg i Vejle. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked om nye grunde til salg i Vejle.

Sælge grund i Vejle

Hvis du skal sælge grunde i Vejle, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber. Find en køber til din bolig i Vejle her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af grunde kan du starte med at finde en køber til din bolig her.


Vejle er placeret i Sydjylland. Der er mange grunde til at elske denne by!

Vejle har først og fremmest en storslået natur, hvilket er en af de store grunde til, at byen er destinationen for mange menneskers ferie. Utrolig mange ønsker at benytte sig af de mange grønne og åbne områder til at komme helt ned i gear og blot nyde livet og hinanden.
Der er rig mulighed for at nyde en stille og hyggelig dag ved at leje en kano, kajak eller robåd. Ved oplevelser som disse får du virkelig naturen at mærke helt ind under huden.

Hvis du kan lide at fiske, er dette også en mulighed. Derudover er det også muligt at slappe af i en af de mange skove, plantager eller parker. Ved Vejle fjord finder du en dejlig strand, som er et populært tilholdssted om sommeren, når solen titter frem bag skyerne.

Hvis du ønsker dig en dag med mere gang i den, kan du tage i Gorilla Parken med børn eller banlige sjæle og afprøve de mange udfordringer, eller tage ind til byen til de hyggelige gader. I byen finder du en masse lækre caféer og restauranter, som du kan slå dig ned på, imens du tager en pause fra de mange butikker.

Tæt på Vejle finder du også det populære Legoland og Givskud Zoo, som bestemt er et besøg værd!

Find ledige grunde til salg i Vejle. Søger du grund til salg i Vejle, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Vejle end grunde til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Vejle har du placeret dig i en by rig på natur. Vejle har også en skøn bymidte, der let kan friste med både gode shopppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Veje med ledige boliger i Vejle