Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Grund til salg i Kongerslev

Find grund til salg i Aalborg på listen med grunde til salg herunder. Vi har samlet næsten alle grunde i Aalborg, så hvis du vil købe grund i Aalborg er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye grund i Aalborg her. God fornøjelse. Mere info om grunde til salg i Aalborg .

Få besked om grunde til salg i Aalborg

2 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige grunde til salg i Kongerslev over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af grunde til salg i Kongerslev over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal grunde til salg i Kongerslev på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye grunde i Kongerslev der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af grunde i Kongerslev der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte grunde til salg i Kongerslev over tid, samlet statistik over nye grunde til salg i Kongerslev over tid, samlet statistik over solgte grunde i Kongerslev over tid.

Dato Alle grunde til salg Nye grunde til salg Solgte grunde
29. september 2023 2 0 0
28. september 2023 2 0 0
27. september 2023 2 0 0
26. september 2023 2 0 0
25. september 2023 2 0 0
24. september 2023 2 0 0
23. september 2023 2 0 0
22. september 2023 2 0 0
21. september 2023 2 0 0
20. september 2023 2 0 0
19. september 2023 2 0 0
18. september 2023 2 0 0
17. september 2023 2 0 0
16. september 2023 2 0 0
15. september 2023 2 0 0
14. september 2023 2 0 0
13. september 2023 2 0 0
12. september 2023 2 0 0
11. september 2023 2 0 0
10. september 2023 2 0 0
9. september 2023 2 0 0
8. september 2023 2 0 0
7. september 2023 2 0 0
6. september 2023 2 0 0
5. september 2023 2 0 0
4. september 2023 2 0 0
3. september 2023 2 0 0
2. september 2023 2 0 0
1. september 2023 2 0 0
31. august 2023 2 0 0
30. august 2023 2 0 0

Statistik over udbuddet af grunde til salg i Kongerslev

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af grunde til salg i Kongerslev. Se også samlet statistik over alle udbudte grunde til salg i Kongerslev over tid, samlet statistik over nye grunde til salg i Kongerslev over tid, samlet statistik over solgte grunde i Kongerslev over tid.

Grunde
Antal ledige boliger 2
Antal nye boliger siden i går 0
Antal solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 6.097

Ofte stillede spørgsmål

Guide: Find grund til salg i Kongerslev via disse 10 trin

Når du søger grund til salg i Kongerslev, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe grund i Kongerslev og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig.

2. Hvorhenne i Kongerslev vil du købe og hvilke typer grunde  er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter grund til salg i Kongerslev. Skal boligen ligge i midten af Kongerslev eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke grunde der er til salg i Kongerslev

Du er nu parat til at finde grund til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke grunde der lige nu er til salg i Kongerslev, når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye grunde til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe grunde i Kongerslev, skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber grund

Når du begynder at kigge på grunde til salg i Kongerslev, er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig i Kongerslev, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig i Kongerslev, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig i Kongerslev, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Grund til salg i Kongerslev

Leder du efter grund til salg i Kongerslev, så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Kongerslev og er altid opdateret med offentligt udbudte grunde til salg i Kongerslev. Du kan finde grund til salg i Kongerslev ved at trykke på linket.

Få besked, når der er kommer grunde til salg i Kongerslev

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte grunde til salg i Kongerslev. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked om nye grunde til salg i Kongerslev.

Sælge grund i Kongerslev

Hvis du skal sælge grunde i Kongerslev, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber. Find en køber til din bolig i Kongerslev her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af grunde kan du starte med at finde en køber til din bolig her.

Hvad er Kongerslev?

Kongerslev er en bydel i Aalborg Kommune, beliggende i det nordlige Jylland. Byen har en befolkning på omkring 2.000 indbyggere, og er en del af den smukke natur, der omgiver Aalborg. Fra Kongerslev har man kort afstand til Kattegat som ligger blot få kilometer mod øst. Kongerslev er som en stor del af andre områder i Nordjylland domineret af landbrug, og åbne arealer.

Boligsøgning i Kongerslev

Kongerslev er et godt sted at bo, og der er et stort udvalg af boliger tilgængelige. Der er mange lejligheder og huse til salg, og der er også mulighed for at leje. Området har et godt udvalg af lejeboliger, der passer til enhver budget og livsstil. Der er også et godt udvalg af butikker, skoler og andre faciliteter tilgængelige i området.

Vigtige steder i Kongerslev

Kongerslev er blandt andet hjemsted Kongerslev Skole som har adgang til fremragende udendørs aktiviteter og store sportsarealer. Derudover finder man Børnehaven Kongerslev Hurlumhejhus lige nede ad Kongensgade.

Udover faciliteter for børnefamilien er her også gang i erhvervet, særligt ved Kongerslev Kalk A/S, som er beliggende et lille stykke udenfor byen, som er et stort kalkbrud.

Byens centrum er dog centreret omkring Danmarksgade og Kongensgade, hvor man også finder diverse kommunale bygninger.

Transport i Kongerslev

Kongerslev er godt forbundet til resten af Nordjylland via vej og jernbane. Der er flere busruter, der kører gennem byen. Det er også muligt at komme til og fra Kongerslev med bil, da der er gode veje til og fra byen.

Danmarksgade, senere Komdrupvej fører en ud til Aalborgvej, som leder en hele vejen til Aalborg.

Veje med ledige boliger i Kongerslev
Information om kommunen