Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Bolig i Næstved

Find din bolig i Næstved på listen med ledige boliger i Næstved herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Næstved og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Næstved. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Lejebolig i Næstved

Du har søgt efter boliger i Næstved.
Mere info om bolig i Næstved ...
Du har søgt efter boliger i Næstved.
Mere info om bolig i Næstved ...

Find din bolig i Næstved på listen med ledige boliger i Næstved herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Næstved og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Næstved. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Lejebolig i Næstved


Værd at vide når du søger bolig i Næstved


Næstved har beliggenhed på Sydsjælland og er Sjællands femtestørste by.

Næstved har en helt masse butikker, der kan mætte enhver shoppelysten person.
I Næstved storcenter finder du en helt masse butikker, som du kan løbe dig selv træt i. Bagefter er der rig mulighed for at slå sig ned på en af Næstveds hyggelige caféer eller lækre restauranter.

Næstved byder på en masse spændende aktiviteter både for store og små. Du kan bl.a. besøge det meget eftertragtede sommerland, som ligger lige om hjørnet derfra, nemlig Bonbonland.
Bonbonland er en af Danmarks sjoveste forlystelsesparker, og du vil nyde at tilbringe sommerdagene i denne hyggelige sommerpark.

I Næstved finder du også Arena Næstved. Her kan du deltage i diverse fede events og oplevelsesrige koncerter! Derudover kan du også opleve konferencer og spændende sportsopgør hos Arena Næstved. Så det er helt klart værd at tjekke årets events ud på forhånd, så du ikke går glip af en god mulighed.

Næstved er også rig på en masse smuk natur og er nærmest omgivet af flotte og artsrige skove. Det er utrolig hyggeligt at vandre rundt i de mange grønne områder i Næstved, og suge al den friske luft til sig.
Næstved har meget mere at byde på og er en charmerende by.
Find ledige boliger i Næstved

Leder du efter en bolig i Næstved? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Næstved der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Næstved - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Næstved ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Næstved

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Næstved. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Næstved der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Næstved?

I Næstved finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Næstved ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Næstved kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Næstved ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Næstved.

Hvor meget koster en bolig i Næstved ?

Prisen på en bolig i Næstved afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Næstved.