Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejlighed i Ringsted

Find lejlighed i Ringsted på listen med ledige lejligheder i Ringsted herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder i Ringsted og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder i Ringsted. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Lejligheder i Ringsted. Mere info om lejlighed i Ringsted
Du har søgt efter Lejligheder i Ringsted. Mere info om lejlighed i Ringsted

Find lejlighed i Ringsted på listen med ledige lejligheder i Ringsted herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder i Ringsted og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder i Ringsted. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejlighed i Ringsted


Ringsted er en by på Midtsjælland og er den største by i Ringsted Kommune. Før kommunalreformen var Ringsted Kommune en af de største på Sjælland, men kommunen forblev som den var under reformen og hører nu til blandt de mindste kommuner. Ringsted daterer helt tilbage til omkring 1000-tallet og hører dermed til blandt de ældste byer i Danmark. Byens vartegn, Sankt Bendts Kirke, blev bygget af Valdemar Den Store for at ære hans afdøde far og opførelsen af denne var færdig i 1170.

Grundet en række større brande i 1700- og 1800-tallet gik det kraftigt ned af bakke for Ringsted, der på et tidspunkt havde under 1.000 indbyggere. Det blev der dog lavet om på under industrialiseringen og grundet sin centrale placering i Sjælland med kun 60 kilometer til København har byen oplevet en eksplosiv vækst især efter jernbanen blev opført i 1856. I dag er der mere end 20.000 indbyggere i byen og den fremstår på trods af sin historie som en moderne kultur- og handelsby.

Ringsted havde i 2011 et indbyggertal på 21.151 personer. Ringsted kommunes areal er på samlet 295,48 km2.

De vigtigste gader i byen er Køgevej, Sct. Knudsgade samt E20-motorvejen, der deler byen i to.


Find lejlighed i Ringsted på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til i Ringsted, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Ringsted, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Ringsted . Du kan se de aktuelle lejligheder i Ringsted herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Ringsted end lejlighed , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder i Ringsted

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til i Ringsted. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til i Ringsted der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Ringsted?

I Ringsted finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Ringsted ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ringsted kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Ringsted ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Ringsted.

Hvor meget koster en bolig i Ringsted ?

Prisen på en bolig i Ringsted afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Ringsted.