Lejlighed til leje i Ringsted

Find ledige lejligheder til leje i Ringsted på listen herunder med lejelejligheder i Ringsted. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Ringsted, så hvis du leder efter en lejlighed til leje i Ringsted er du kommet til det rigtige sted. Find en lejelejlighed i Ringsted nu. God fornøjelse. Mere info om lejligheder til leje i Ringsted.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
8 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige lejligheder til leje i Ringsted over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige lejligheder til leje i Ringsted over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal lejligheder til leje i Ringsted på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lejligheder i Ringsted der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lejligheder i Ringsted der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder i Ringsted over tid, samlet statistik over nye lejligheder i Ringsted over tid, samlet statistik over udlejede lejligheder i Ringsted over tid.

Dato Alle lejligheder til leje Nye lejligheder til leje Udlejede lejligheder
12. juni 2024 8 2 0
11. juni 2024 6 2 3
10. juni 2024 7 0 0
9. juni 2024 7 0 0
8. juni 2024 7 2 0
7. juni 2024 5 0 1
6. juni 2024 6 0 1
5. juni 2024 7 2 3
4. juni 2024 8 1 2
3. juni 2024 9 1 0
2. juni 2024 8 0 0
1. juni 2024 8 4 2
31. maj 2024 6 2 0
30. maj 2024 4 0 0
29. maj 2024 4 0 3
28. maj 2024 7 0 1
27. maj 2024 8 0 0
26. maj 2024 8 0 0
25. maj 2024 8 1 0
24. maj 2024 7 2 2
23. maj 2024 7 2 0
22. maj 2024 5 0 2
21. maj 2024 7 0 0
20. maj 2024 7 0 0
19. maj 2024 7 0 0
18. maj 2024 7 0 0
17. maj 2024 7 1 0
16. maj 2024 6 0 0
15. maj 2024 6 0 0
14. maj 2024 6 0 0
13. maj 2024 6 0 0

Statistik over udbuddet af lejligheder til leje i Ringsted

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af lejligheder til leje i Ringsted. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder i Ringsted over tid, samlet statistik over nye lejligheder i Ringsted over tid, samlet statistik over udlejede lejligheder i Ringsted over tid.

Lejligheder
Antal ledige boliger 8
Antal nye boliger siden i går 2
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 551

Lejlighed til leje i Ringsted

En lejelejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen og have adgang til offentlig transport. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at bo tæt på andre mennesker.

Det er ofte billigere at bo i lejlighed end i hus, men det har også nogle ulemper. For eksempel er der ofte begrænsninger på, hvor meget du kan ændre på din lejlighed. Derudover er der ofte begrænsninger på, hvor meget støj du kan lave.

At finde den helt rigtige lejlighed i Ringsted kræver generelt god research og planlægning.

Start med at fastlægge dine prioriteter, krav og behov – hvor skal lejligheden være, hvor stor skal den være, hvad er dit budget til husleje osv.

Du kan få overblik over ledige lejligheder til leje i Ringsted på Boligdeal.dk, som samler stort set alle ledige lejeboliger, herunder lejligheder til leje, på markedet.

Du kan filtrere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for lejlighed til leje i Ringsted, der giver besked om nye lejligheder, der matcher dine kriterier. Det giver dig mulighed for at være en af de første der kontakter udlejeren – og dermed forøge dine chancer for at blive den der lejer lejligheden.

Få gode råd om søgning efter lejlighed til leje i Ringsted i vores guide: Sådan lejer du en lejlighed – de 8 vigtigste trin.

Find en lejlighed i Ringsted med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger den nye lejlighed du vil leje i Ringsted, er det væsentligt, at du sørger for, at lejligheden både imødekommer dine nuværende og dine fremtidige behov. Lejligheden skal have en størrelse og rumfordeling, der passer til din nuværende livssituation, samt eventuelle fremtidige ændringer i den tid du har tænkt dig at bo i lejligheden, som f.eks. familieforøgelse, tanker om flytning til udlandet og fremleje mv.

Vær opmærksom på, at indretningen og planløsningen kan have en markant indflydelse på ikke blot det fysiske rum, men også på din daglige livskvalitet. De rette rammer kan gøre det nemmere at skabe et hjem, hvor du føler dig godt tilpas. Så tag også i betragtning hvilke indretningsmuligheder du vil have, når du flytter ind i lejligheden.

Du kan finde mere inspiration til, hvordan du indretter din lejlighed i vores guide: 12 trin til at indrette din lejlighed - skab et hjem, der komplementerer din livsstil.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejlighed til leje i Ringsted

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Flytning til ny lejlighed i Ringsted

Når du har besluttet dig for at flytte til en ny lejlighed i Ringsted, skal du i gang med at organisere selve flytteprocessen fra den nuværende bolig til den nye lejlighed. Der er mange ting du skal holde styr på under flytningen. Vi har udarbejdet denne guide, som vi håber kan være en hjælp til dig: Tjekliste til flytning til lejlighed.

Udlejning af lejlighed i Ringsted

Har du ledige lejligheder i Ringsted, som du vil udleje, eller en lejlighed du vil fremleje, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger, og vi bruges af både ejendomsadministratorer, ejendomsselskaber, boligmæglere, boligforeninger og andre som ønsker at udleje ledige lejligheder.

Når du annoncerer din ledige lejlighed på Boligdeal.dk, bliver den eksponeret for et bredt udsnit af lejere. Vores lejere spænder fra studerende og nyuddannede til små familier og ældre par, der søger nye hjem.

Hvis du har en ledig lejelejlighed til leje i Ringsted kan du altid oprette en boligannonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk for en hurtig dialog. Vi er klar til at assistere dig med gode råd til din udlejning.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din lejlighed via 10 simple trin

Værd at vide når du søger lejlighed til leje i Ringsted

Ringsted er en by i Midtsjælland med en rig historie og kultur. Byen blev grundlagt omkring år 1000 og var en vigtig handelsby i middelalderen. Ringsted er også blevet kaldt "Danmarks kongeby", da en række danske konger og dronninger er blevet begravet i Sct. Bendts Kirke.

I dag er byen en moderne by med et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturinstitutioner. Ringsted er også hjemsted for en række uddannelsesinstitutioner, herunder Ringsted Gymnasium, Ringsted Handelsskole og Ringsted Erhvervsskole.

Ringsted har gode transportforhold. Byen ligger på motorvej E20, som forbinder København med Jylland. Der er også gode busforbindelser til København, Roskilde og andre byer på Sjælland.

Ifølge CVR-registret vil der i 2023 være registreret cirka 200 ejendomsselskaber i Ringsted. Disse selskaber er registreret under NACE-kode 68200, som dækker udlejning af erhvervslokaler og boliger.

Områder af Ringsted

Ringsted er opdelt i følgende bydele:

Ringsted Centrum: Byens historiske kerne, beliggende omkring Torvet og Sct. Bendts Kirke. Området er præget af gamle bygninger, butikker, restauranter og kulturinstitutioner.

Benløse: Bydelen ligger nord for Ringsted Centrum og er en blanding af nyere og ældre boligområder. Området er hjemsted for en række skoler, institutioner og virksomheder.

Ørslev: Bydelen ligger øst for Ringsted Centrum og er et landdistrikt med en række gårde og gårde. Området er også hjemsted for et par mindre industrivirksomheder.

Vetterslev: Bydelen ligger vest for Ringsted Centrum og er et landdistrikt med en række gårde og gårde. Området er også hjemsted for et par mindre industrivirksomheder.

Ringsted Syd Bydelen ligger syd for Ringsted Centrum og er en nyere bydel med etagebyggeri og parcelhuse. Området er under udvikling og vil i fremtiden blive udvidet med flere bolig- og erhvervsområder.

Her er en mere detaljeret beskrivelse af hver af bydelene:

Ringsted centrum

Ringsted Centrum er byens historiske kerne og hjerte. Området er præget af gammel bebyggelse, herunder Sct. Bendts Kirke, som er Danmarks første murstenskirke. I centrum finder du også byens hovedtorv, hvor der er et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturinstitutioner.

Benløse

Benløse er byens næststørste bydel og ligger nord for Ringsted Centrum. Området er en blanding af nyere og ældre boligområder, ligesom der også er en række skoler, institutioner og erhverv i Benløse.

Ørslev and Vetterslev

Ørslev og Vetterslev er to mindre bydele beliggende øst og vest for Ringsted midtby. Begge distrikter er landdistrikter med en række gårde og landbrug. Der er også et par mindre industrivirksomheder i Ørslev og Vetterslev.

Ringsted Syd

Ringsted Syd er en nyere bydel beliggende syd for Ringsted Centrum. Området er præget af etagebyggeri og parcelhuse, ligesom der også er enkelte mindre industrivirksomheder i Ringsted Syd. Ringsted Syd er under udvikling og skal i fremtiden udvides med flere bolig- og erhvervsområder.

Mere information om Ringsted 

Søger du en lejebolig i Ringsted, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan lejeboliger fungerer, og hvor i byen du ønsker at bo. Vi har samlet en guide med al relevant information om Ringsted, som kan give dig et komplet overblik. Læs mere om Ringsted i denne guide: Ringsted: En historisk by med moderne puls.