Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejebolig i Vejle

Find ledige lejeboliger i Vejle på listen herunder med boliger til leje i Vejle. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Vejle, så hvis du leder efter en bolig til leje i Vejle er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Vejle nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Vejle.

Få besked om nye lejeboliger i Vejle

131 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6 7 8

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Vejle over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Vejle over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Vejle på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Vejle der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Vejle der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Vejle over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Vejle over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Vejle over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
28. september 2023 128 12 0
27. september 2023 116 5 10
26. september 2023 121 4 0
25. september 2023 117 0 0
24. september 2023 117 2 2
23. september 2023 117 7 5
22. september 2023 115 9 8
21. september 2023 114 13 0
20. september 2023 101 6 15
19. september 2023 120 3 0
18. september 2023 117 0 0
17. september 2023 117 1 1
16. september 2023 117 2 2
15. september 2023 117 1 0
14. september 2023 116 6 16
13. september 2023 126 4 3
12. september 2023 125 1 2
11. september 2023 126 0 3
10. september 2023 129 3 3
9. september 2023 129 6 9
8. september 2023 132 3 2
7. september 2023 131 8 2
6. september 2023 125 4 25
5. september 2023 146 4 3
4. september 2023 145 1 3
3. september 2023 147 1 1
2. september 2023 147 8 6
1. september 2023 145 2 0
31. august 2023 143 1 4
30. august 2023 146 1 2
29. august 2023 147 5 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Vejle

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Vejle. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Vejle over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Vejle over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Vejle over tid.

I alt
Antal ledige boliger 130
Antal nye boliger siden i går 12
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 11.700

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en lejebolig?

En lejebolig er en bolig, som du lejer i stedet for at købe. Det kan være en lejlighed, et hus, et værelse eller et rækkehus. Det er en fleksibel løsning, som giver dig mulighed for at bo i et bestemt område, uden at du skal binde dig til at købe en bolig.

Når du lejer en bolig, betaler du en månedlig leje afhængigt af størrelse, beliggenhed og andre faktorer. Når du lejer en bolig, er det vigtigt at læse lejekontrakten grundigt, så du ved, hvad der er inkluderet i lejen og hvilke forpligtelser du har som lejer.

Der er mange fordele ved at leje en bolig. For det første kan det være billigere andre boligformer. Det betyder, at du kan spare penge og bruge dem på andre ting. For det andet kan det være lettere at flytte, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at sælge din bolig, før du flytter. For det tredje får du i mange lejeboliger hjælp fra udlejeren eller ejendomsselskabet, hvis der er problemer med lejemålet, såsom vandrør der springer, stoppede afløb osv.

Alt i alt er leje af en bolig en god løsning for dem, der ønsker fleksibilitet og ikke ønsker at binde sig til et sted. En bolig til leje kan være en billigere løsning end andre boligformer, og det er let og fleksibelt at flytte igen, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at finde en køber, men blot skal opsige lejemålet og flytte til en ny bolig når lejeperioden udløber.

Lejeboliger i Vejle

Når du leder efter en ny lejebolig i Vejle, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejebolig i Vejle, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Vejle, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger lejlighed i Vejle, værelse i Vejlehus i Vejle eller rækkehus i Vejle.

Guide: Sådan finder du en lejebolig i Vejle

Har du brug for hjælp til at finde en lejebolig i Vejle? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en lejebolig i Vejle. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejebolig i Vejle!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for en lejebolig, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Vejle. Hvor mange m2 skal lejeboligen være? Skal det være et værelse, en lejlighed, en studiebolig eller et hus? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Vejle skal beliggenheden være? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal boligen ligge på? Skal boligen ligge i et urbant miljø eller naturskønne omgivelser? Skal boligen ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejebolig i Vejle

Der er mange gode hjemmesider med ledige boliger til leje, hvor du kan søge efter lejeboliger i Vejle.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejebolig til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejeboliger på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Vejle.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en bolig i Vejle, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje boligen. Du kan også bede om at få en fremvisning af boligen, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejebolig i Vejle, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En lejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i boligen, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på boligen eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejebolig.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har fået boligen fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye bolig. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter lejebolig i Vejle

Når du leder efter lejeboliger i Vejle, er det vigtigt at være skarp på lejeboligmarkedet og hvilke type lejeboliger i Vejle, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Vejle, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Bolig til leje i Vejle

Hvis du søger en bolig til leje i Vejle, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny bolig til leje i Vejle ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bolig til leje i Vejle til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere boligerne, så du ser de mest relevante boliger først.

Når du leder efter en bolig til leje i Vejle, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type bolig til leje i Vejle, du præcist søger. Der findes alle typer bolig til leje i Vejle, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer lejeboliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Boligportalen for Vejle

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Vejle er Boligdeal.dk et rigtig godt valg, da Boligdeal.dk er boligportalen for Vejle, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Boligdeal.dk er med andre ord boligportalen for Vejle, der samler alle ledige lejeboliger i Vejle ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en ny lejebolig ledig i Vejle et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Vejle.

Værd at vide når du søger lejebolig i Vejle


Vejle er placeret i Sydjylland. Der er mange grunde til at elske denne by!

Vejle har først og fremmest en storslået natur, hvilket er en af de store grunde til, at byen er destinationen for mange menneskers ferie. Utrolig mange ønsker at benytte sig af de mange grønne og åbne områder til at komme helt ned i gear og blot nyde livet og hinanden.
Der er rig mulighed for at nyde en stille og hyggelig dag ved at leje en kano, kajak eller robåd. Ved oplevelser som disse får du virkelig naturen at mærke helt ind under huden.

Hvis du kan lide at fiske, er dette også en mulighed. Derudover er det også muligt at slappe af i en af de mange skove, plantager eller parker. Ved Vejle fjord finder du en dejlig strand, som er et populært tilholdssted om sommeren, når solen titter frem bag skyerne.

Hvis du ønsker dig en dag med mere gang i den, kan du tage i Gorilla Parken med børn eller banlige sjæle og afprøve de mange udfordringer, eller tage ind til byen til de hyggelige gader. I byen finder du en masse lækre caféer og restauranter, som du kan slå dig ned på, imens du tager en pause fra de mange butikker.

Tæt på Vejle finder du også det populære Legoland og Givskud Zoo, som bestemt er et besøg værd!

Du kan se stort set alle lejeboliger - ledige lejligheder og huse til leje - i Vejle på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. Med en bolig i Vejle har du placeret dig i en by rig på natur. Vejle har også en skøn bymidte, der let kan friste med både gode shopppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Veje med ledige boliger i Vejle