Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Værelse til leje, Roskilde

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 1136785
  • Værelse
  • 25 m2
  • 1
  • 4.800 DKK
  • 14.400 DKK
  • 4.800 DKK

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

Værelse med eget minikøkken og bad

VIGTIG INFORMATION: PRIVAT BOLIGUDBYDER. Denne bolig er oprettet af en privat boligudbyder. Det er derfor vigtigt, at du tjekker boligudbyderen ekstra grundigt ud før du overfører pengene til denne. Læs mere her.

Til lejemålet hører et nyistandsat lyst værelse med et nyetableret minikøkken samt et dejligt stort badeværelse fra 2008. Minikøkkenet rummer miniovn, køle-/fryseskab og emhætte. Vasken fra badeværelset bruges. Der er masser af indbyggede skabe i både værelset og badeværelset. Værelset er med egen indgang.
Derudover hører der en 20 m2 terrasse (SØ-vendt) og 40 m2 have til lejemålet. Der er mulighed for at benytte vores vaskemaskine og tørrerum efter aftale og mulighed for mindre opbevaring i vores kælder. En del af vores villa udlejes. Vi er en børnefamilie med to små børn, der søger en stille og rolig lejer, der kan lide rolige omgivelser. Villaen ligger på en stille villavej omgivet af grøn natur og ud til 40 km vandrerute i Skjoldungernes Nationalpark og Boserup Skov. Der er 5 km til Roskilde centrum. 100 m fra huset går der bus direkte til Roskilde station (20 min) og RUC (ca. 40 min) hvert kvarter.
Vi søger en enlig lejer, der er ikkeryger. Husdyr er ikke tilladt. Vi håber på udlejning fra 1. august.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info.