Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værelser til leje i Odense V

Du har søgt efter Værelser til leje i Odense V. Mere info om værelser til leje i Odense V
Du har søgt efter Værelser til leje i Odense V. Mere info om værelser til leje i Odense V
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Odense V. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Odense V


Området ligger vest for centrum og strækker sig helt inde fra Assistenskirkegården ud til Højbjerg. Middelfartsvej skærer lige igennem og der er nem adgang til den Fynske motorvej og industrikvarterene i syd.


Find værelse til leje i Odense V på Boligdeal.dk

Søger du værelse til leje i Odense V, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Odense V, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Odense V . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Odense V herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Odense V end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Odense V

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til leje i Odense V. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til leje i Odense V der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Odense V?

I Odense V finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Odense V ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense V kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Odense V ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Odense V.

Hvor meget koster en bolig i Odense V ?

Prisen på en bolig i Odense V afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Odense V.