Lejebolig i Odense V

Find ledige lejeboliger i Odense V på listen med boliger til leje i Odense V herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Odense V, så hvis du leder efter en bolig til leje i Odense V er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Odense V nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Odense V.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
205 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Odense V over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Odense V over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Odense V på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Odense V der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Odense V der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense V over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense V over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense V over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
17. maj 2024 159 0 4
16. maj 2024 163 1 1
15. maj 2024 163 9 4
14. maj 2024 158 1 1
13. maj 2024 158 23 0
12. maj 2024 135 2 22
11. maj 2024 155 18 0
10. maj 2024 137 0 21
9. maj 2024 158 2 2
8. maj 2024 158 2 0
7. maj 2024 156 45 9
6. maj 2024 120 4 0
5. maj 2024 116 0 0
4. maj 2024 116 1 1
3. maj 2024 116 1 0
2. maj 2024 115 1 3
1. maj 2024 117 2 1
30. april 2024 116 1 3
29. april 2024 118 0 5
28. april 2024 123 0 0
27. april 2024 123 2 2
26. april 2024 123 2 0
25. april 2024 121 39 39
24. april 2024 121 33 0
23. april 2024 88 3 0
22. april 2024 85 1 0
21. april 2024 84 0 0
20. april 2024 84 0 0
19. april 2024 84 1 0
18. april 2024 83 3 5
17. april 2024 85 1 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Odense V

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Odense V. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense V over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense V over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense V over tid.

I alt
Antal ledige boliger 205
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 4
Ledige m2 i alt 14.191

Lejebolig i Odense V

Når du skal finde en lejebolig i Odense V kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Odense V, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Odense V via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Odense V

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Odense V ved at trykke på linket.

Hus til leje i Odense V

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Odense V ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Odense V

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Odense V ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Odense V

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Odense V ved at trykke på linket.

Studiebolig i Odense V

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Odense V ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Odense V

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Odense V, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Odense V med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Odense V, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Odense V

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Odense V, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Odense V

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Odense V?

Har du ledige boliger til leje i Odense V, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Odense V. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Odense V, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Værd at vide når du søger bolig til leje i Odense V

Odense V er en bydel af Odense som ligger vest for bymidten og grænser op til Odense Universitetshospital og Odense Zoo. Bydelen består hovedsageligt af Højstrup, hvor størstedelen af bydelens borgere bor. Odense V har et bredt boligmarked, og modsat Odense C består Odense V primært af boliger som villaer og landejendomme. Man kan derfor søge en mægler her på kortet for at få finde mere plads eller måske blot gå fra lejlighed til hus uden at gå på kompromis med at ville bo i byen.

Boligsøgning i Odense V

Hvis du leder efter et nyt sted at bo, er Odense V et godt sted at starte. Dette kvarter er et af de mest populære boligområder i Odense, og det er ikke uden grund. Her er der nemlig et stort udvalg af boliger, der passer til enhver smag og økonomi, om end man leder efter hus eller lejlighed, og salg og leje.

Odense V er et af de ældste kvarterer i Odense, og det er kendt for sine smukke gamle bygninger. Her finder du et stort udvalg af lejligheder, rækkehuse og villaer, der alle er kendetegnet ved deres karakteristiske arkitektur.

Vigtige steder i Odense V?

Odense V består som nævnt ovenfor primært af Højstrup og Bolbro, men rækker helt ud til Ejlstrup.

Udover blot byer finder man også lokationer som Elmelund Skov, Odense Eventyr Golf og Bolbro Parken hvor det er muligt for bydelens borgere at bevæge sig og motionere i grønne omgivelser.

En af de mere trafikerede dele af Odense V er Middelfartsvej, her går al trafik som ikke er kommet via motorvejen forbi, hvis den enten skal mod vest eller kommer vestfra. Vejen her krydser lige gennem Stegsted og Bolbro.

Transport i Odense V

Apropos trafikerede veje som Middelfartsvej er der gode transportmuligheder i Odense V.

Der er flere buslinjer, der kører gennem bydelen, hvis man er mere til at motionere sig fra a til b er der er flere cykelstier, der forbinder Odense V med andre dele af byen.

Der er også et stort antal offentlige parkeringspladser, som gør det nemt at komme til og fra Odense V.

Der er også en række taxier, der kører gennem bydelen, og der er også en række selvkørende biler, der kører gennem bydelen.

Alt i alt er der mange transportmuligheder i Odense V, og det gør det nemt at komme til og fra bydelen.