Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værelser til leje i Frederiksberg

Du har søgt efter Værelser til leje i Frederiksberg. Mere info om værelser til leje i Frederiksberg
Du har søgt efter Værelser til leje i Frederiksberg. Mere info om værelser til leje i Frederiksberg

Værd at vide når du søger værelse i Frederiksberg


Frederiksberg ligger tæt ved centrum af København og har et hav af muligheder.

Hvis du ønsker at opleve bylivet, skal du blot tage en gåtur ned af gaderne og sætte dig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, det rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv, og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg er en enestående bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og mere konservative del af København.


Find værelse til leje i Frederiksberg på Boligdeal.dk

Søger du værelse til leje i Frederiksberg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Frederiksberg, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Frederiksberg . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Frederiksberg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Frederiksberg end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Frederiksberg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til leje i Frederiksberg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til leje i Frederiksberg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Frederiksberg?

I Frederiksberg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Frederiksberg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederiksberg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Frederiksberg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Frederiksberg.

Hvor meget koster en bolig i Frederiksberg ?

Prisen på en bolig i Frederiksberg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Frederiksberg.