Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til leje i Viby J

Du har søgt efter Værelser til leje i Viby J.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værelser til leje i Viby J.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger værelse i Viby J

Viby Jylland var tidligere en forstad, men efter ekspansionen af Århus, er Viby Jylland blevet en del af denne. Området ligger i den sydlige del af Århus, og er kendt for at have mange alment nyttige boligbyggerier. På det erhvervsmæssige område, er det meget populært, og store virksomheder som Jyllands-posten og Arla har hovedsæde her. Det er desuden et område der byder på både shopping, kultur og uddannelse.

I Viby Jylland bor der ca. 30.000 indbyggere. Det ligger syd for Århus, med nem tilknytning til andre områder pga. bl.a. gode tog- og busforbindelser.

 

Find værelse til leje i Viby J på Boligdeal.dk

Søger du værelse til leje i Viby J, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Viby J . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Viby J herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Viby J end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Viby J

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Viby J. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Viby J der matcher dine søgekriterier.