Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejebolig i Svenstrup J

Find ledige lejeboliger i Svenstrup J på listen med boliger til leje i Svenstrup J herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Svenstrup J, så hvis du leder efter en bolig til leje i Svenstrup J er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Svenstrup J nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Svenstrup J.

Få besked om nye ledige lejeboliger i Svenstrup J

1 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Svenstrup J over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Svenstrup J over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Svenstrup J på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Svenstrup J der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Svenstrup J der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Svenstrup J over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Svenstrup J over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Svenstrup J over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
3. oktober 2023 1 0 0
2. oktober 2023 2 0 0
1. oktober 2023 2 0 0
30. september 2023 2 0 0
29. september 2023 2 0 0
28. september 2023 2 0 2
27. september 2023 4 0 0
26. september 2023 4 0 0
25. september 2023 4 0 0
24. september 2023 4 0 0
23. september 2023 4 0 0
22. september 2023 4 0 0
21. september 2023 4 0 0
20. september 2023 4 1 1
19. september 2023 4 1 0
18. september 2023 3 0 0
17. september 2023 3 0 0
16. september 2023 3 0 0
15. september 2023 3 0 0
14. september 2023 3 0 0
13. september 2023 3 0 0
12. september 2023 3 0 0
11. september 2023 3 0 0
10. september 2023 3 0 0
9. september 2023 3 0 0
8. september 2023 3 0 0
7. september 2023 3 0 0
6. september 2023 3 0 0
5. september 2023 3 0 0
4. september 2023 3 0 0
3. september 2023 3 1 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Svenstrup J

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Svenstrup J. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Svenstrup J over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Svenstrup J over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Svenstrup J over tid.

I alt
Antal ledige boliger 1
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 46

Ofte stillede spørgsmål

Lejebolig i Svenstrup J

Når du skal finde en lejebolig i Svenstrup J kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Svenstrup J, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Svenstrup J via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Svenstrup J

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Svenstrup J ved at trykke på linket.

Hus til leje i Svenstrup J

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Svenstrup J ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Svenstrup J

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Svenstrup J ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Svenstrup J

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Svenstrup J ved at trykke på linket.

Studiebolig i Svenstrup J

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Svenstrup J ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Svenstrup J

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Svenstrup J, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Svenstrup J med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Svenstrup J, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Svenstrup J

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Svenstrup J, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Svenstrup J

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Svenstrup J?

Har du ledige boliger til leje i Svenstrup J, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Svenstrup J. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Svenstrup J, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er Svenstrup J

Svenstrup J er en bydel i Aalborg kommune, med postnummeret 9230. Bydelen har et areal på ca. 5,4 km2 og en befolkning på omkring 5.000. Bydelen er beliggende i det nordlige Aalborg, og er et af de mest populære områder i byen. Det skyldes blandt andet den store del af natur som omgiver området samt de gode transportmuligheder til Aalborg midtby for pendlere.

Boligsøgning i Svenstrup J

Svenstrup J er et populært område at bo i, og derfor er det også et område med mange boliger. Der er et stort udvalg af forskellige boliger, lige fra lejligheder til huse. Der er også et stort udvalg af forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og budget. Der er også mange forskellige faciliteter, såsom skoler, butikker, restauranter og offentlig transport. Det er derfor et godt sted at bo for både børnefamilier og singler. Flere ejendomsmæglere og andre boligudbydere tilbyder ikke bare boliger til salg, men også adskillige lejeboliger i Svenstrup J.

Vigtige steder i Svenstrup J

Svenstrup J er et stort område, som ikke kun omfatter by, men også marker og naturområder.

Gennem Svenstrup J går Nordjyske Motorvej, også bare kaldt E45. og her på tværs går Hobrovej, som fører bilister fra Ellidshøj til Svenstrup og til sidst Lere Sig, hvor IKEA og Biltema blandt andet ligger i et større industrikvarter med diverse varehuser fra ILVA, Elgigaten, Bauhaus osv.

Hvis man bevæger sig mod vest befinder man sig hurtigt i Godthåb, som har adskillige seværdigheder at byde på. Her finder man blandt andet Godthåb kirke og Godthåb Hammerværk. Derudover finder der også uddannelsesinstitutioner som Godthåbsskolen og Aalborg Planteskolen.

Transport i Svenstrup J

Svenstrup J er godt forbundet med resten af Aalborg og omegn. Der er flere offentlige transportmuligheder, herunder bus og tog. Der er også mange cykelstier, så man kan komme rundt i området på en miljøvenlig måde. Der er også adskillige parkeringsmuligheder, så man kan parkere sin bil, når man skal besøge området.

Veje med ledige boliger i Svenstrup J
Information om kommunen